Închide meniul
VIDEO

Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB! Imagini din hotelul roș-albaștrilor din Antalya

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 ianuarie 2023, 11:46

Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB! Imagini din hotelul roș-albaștrilor din Antalya

Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB

Deian Sorescu, alături de Octavian Popescu, în cantonamentul din Antalya / FCSB TV

Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB, după ce vicecampioana României a anunțat oficial împrumutul său de la Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul dinamovist s-a alăturat deja lotului condus de Mihai Pintilii din cantonamentul din Antalya. Fosta sa echipă e cazată în același hotel cu vicecampioana României. Sorescu i-a vizitat pe Pintilii și Octavian Popescu la hotel.

Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB

FCSB a anunțat, sâmbătă, împrumutul oficial al lui Deian Sorescu de la Rakow, până la finalul sezonului. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Reclamă

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Mesajul celor de la FCSB pentru Deian Sorescu

„Bine ai venit, Deian Sorescu! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Raków Częstochowa pentru împrumutul lui Deian Sorescu, jucător care va evolua pentru echipa noastră cel puțin până la finalul acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22 și s-a alăturat deja lotului, în condițiile în care cele două echipe împart același hotel și se pregătesc pe terenuri alăturate în cantonamentul de la Regnum Carya. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Deian Sorescu s-a născut la 29 august 1997, în Moldova Nouă. A crescut în Timișoara și a început fotbalul la Politehnica Timișoara. A continuat la SSU Poli, actuala Poli Timișoara (Liga 2), iar în 2018 a semnat cu Dinamo. La începutul lui 2022 s-a transferat la Rakow Czestochowa, liderul la zi al campionatului Poloniei, pentru care a evoluat în 27 de partide, a înscris de trei ori și a oferit trei pase de gol. De asemenea, și-a trecut în palmares Cupa și Supercupa Poloniei”, e anunțul făcut de FCSB.

Recomandări
  • Deian Sorescu și-a întâlnit deja noii colegi de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și