Închide meniul

Delegare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova! Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui chiar după un derby cu oltenii

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2024, 14:54

Reclamă
Delegare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova! Gigi Becali a avut un derapaj la adresa lui chiar după un derby cu oltenii

Delegare surpriză la FCSB - Universitatea Craiova

Florinel Coman, cu mâinile în cap / Hepta

A avut loc o legare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova! CCA a decis cine va împărţi dreptatea în derby-ul pentru titlu din etapa a 3-a a play-off-ului, de pe Arena Naţională, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan a fost delegat de CCA la confruntarea care poate conta decisiv în lupta pentru titlu. FCSB este lider detaşat în Liga 1, dar distanţa faţă de olteni se poate reduce la 4 puncte în cazul unei înfrângeri în meciul direct.

Delegare surpriză la FCSB – Universitatea Craiova

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru partida FCSB – Universitatea Craiova. Va fi ajutat de Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica şi de Andrei Moroiţă.

CCA îi trimite în cabina VAR pe Florin Andrei şi Bogdan Dumitrache, iar observator al meciului va fi Marcel Savaniu, anunţă news.ro.

FCSB nu are amintiri plăcute cu Ovidiu Haţegan. Arădeanul de 43 de ani a fost ultima dată la centru, într-un meci al roş-albaştrilor, tot pe Arena Naţională. FCSB piedea atunci cu 0-4 împotriva Rapidului.

Reclamă

În ultimele luni, Haţegan a mai arbitrat-o pe echipa antrenată de Charalambous cu Universitatea Cluj (0-0) şi în Cupă cu FCU Craiova 1948 (0-2).

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Ovidiu Haţegan

Anul trecut, Gigi Becali l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan tot după un derby cu Universitatea Craiova. FCSB a scăpat printre degete, în minutele de prelungire, victoria împotriva oltenilor, după ce Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă.

În timpul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, Basilio Ndong l-a faultat pe David Miculescu, iar „centralul” Adrian Cojocaru i-a arătat cartonașul roșu. Însă, la sesizarea lui Ovidiu Hațegan, unul dintre arbitrii din camera VAR, cartonașul roșu a fost anulat, din cauza unei poziții de ofsaid a lui Miculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă e să o luăm pe arbitraj: la Farul gol valabil. Vezi, Doamne, a influenţat faza Omrani. Nu e adevărat. Era gata meciul.

Apoi, cu Craiova. Umărul nu avea cum să fie mai încolo de piciorul? E clar că dacă este vârful bocancului este mai în faţă. Noi n-avem tehnologia de sus, doar p-aia de jos. Nu e ofsaid. Este eliminare şi la revedere, s-a terminat meciul.

Haţegan (n.r. arbitrul din camera VAR) a făcut «tititi» pe el şi a zis să inventeze ceva, că el e genial, o prostie care nu există. Stătea aşa (n.r. înclinat)? Stătea drept. A şi încercuit, să arate arbitrului că e ofsaid. Că poate lumea nu-şi dă seama de şmecherie.

Sunteţi ceva la cap? Tot o să iau campionatul, tot o să bat pe toţi şi tot degeaba faceţi toate aceste şiretlicuri mizerabile. Cu ofsaid, cu vrăjeală, minciună!”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și