Închide meniul

Gigi Becali, derapaj la adresa arbitrajului după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Hațegan a făcut «pe el»! Sunteți ceva la cap?”

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 19:10

Reclamă
Gigi Becali, derapaj la adresa arbitrajului după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Hațegan a făcut «pe el»! Sunteți ceva la cap?”

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un derapaj la adresa arbitrajului după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. FCSB a scăpat printre degete, în minutele de prelungire, victoria împotriva celor de la Universitatea Craiova, după ce Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, Basilio Ndong l-a faultat pe David Miculescu, iar „centralul” Adrian Cojocaru i-a arătat cartonașul roșu. Însă, la sesizarea lui Ovidiu Hațegan, unul dintre arbitrii din camera VAR, cartonașul roșu a fost anulat, din cauza unei poziții de ofsaid a lui Miculescu.

Gigi Becali, derapaj la adresa arbitrajului după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali a vorbit în termeni duri despre Ovidiu Hațegan, considerând că decizia corectă ar fi fost eliminarea lui Basilio Ndong.

„Dacă e să o luăm pe arbitraj: la Farul gol valabil. Vezi, Doamne, a influenţat faza Omrani. Nu e adevărat. Era gata meciul.

Apoi, cu Craiova. Umărul nu avea cum să fie mai încolo de piciorul? E clar că dacă este vârful bocancului este mai în faţă. Noi n-avem tehnologia de sus, doar p-aia de jos. Nu e ofsaid. Este eliminare şi la revedere, s-a terminat meciul.

Reclamă

Haţegan (n.r. arbitrul din camera VAR) a făcut «tititi» pe el şi a zis să inventeze ceva, că el e genial, o prostie care nu există. Stătea aşa (n.r. înclinat)? Stătea drept. A şi încercuit, să arate arbitrului că e ofsaid. Că poate lumea nu-şi dă seama de şmecherie.

Sunteţi ceva la cap? Tot o să iau campionatul, tot o să bat pe toţi şi tot degeaba faceţi toate aceste şiretlicuri mizerabile. Cu ofsaid, cu vrăjeală, minciună!”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 48 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea, declarație cu trimitere la Gigi Becali după ce FCSB a scăpat printre degete victoria cu Universitatea Craiova

Florin Prunea a declarat faptul că lipsa de experiență a antrenorului a făcut ca FCSB să nu gestioneze cum trebuie finalul de meci și să piardă in extremis partida cu Universitatea Craiova, lăsând de înțeles că nu Mihai Pintilii este antrenorul principal de la FCSB.

Totodată, fostul component al naționalei României a comentat ieșirea neinspirată a portarului Ștefan Târnovanu de la golul marcat de Universitatea Craiova.

„Un punct obținut in extremis de Craiova, care a crezut până în ultima clipă. Bine, a venit și pe o greșeală de portar, dar cred că FCSB a dominat partida și putea să câștige. După aspectul jocului, da (n.r. FCSB merita să câștige). Dar, repet, Craiova a revenit, iar acest lucru i se datorează, în mare parte, și lui Neagoe pentru schimbările pe care le-a făcut. Aici s-a văzut și experiența antrenorului. Jocul greșeala așteaptă. Ambele goluri au venit pe greșeli individuale, primul dintr-o fază fixă, al doilea tot la fel.

Cei de la FCSB nu știu să gestioneze, deocamdată, finalurile de meci. Nu este prima dată când se întâmplă să piardă puncte importante pe final de joc, când controlează jocul. Aici cred că ține foarte mult de bancă, de experiența antrenorului. (n.r. Deci, aici, credeți că Mihai Pintilii este vinovat) N-are de ce să fie vinovat Pintilii, că nu el e antrenor. De data aceasta, n-a fost inspirat antrenorul.

Malcom Edjouma, foarte bine, nu numai golurile. Evoluția este una care, din punctul meu de vedere, îl face cel mai bun jucător din Liga 1.

N-avea ce să caute acolo, trebuia să stea în poartă (n.r. Ștefan Târnovanu). N-a fost nici o centrare foarte înaltă, ca să poți să ieși. Trebuia să-i lase pe fundașii lui centrali, că era acolo un buchet de jucători. Dacă stătea în poartă, mingea îi venea în brațe, era foarte simplu.

Cred că vor fi trei echipe care se vor bate la campionat. Mă refer la Farul, CFR și FCSB. Favorită, în momentul de față, este Farul. Are jocul cel mai constant și cel mai bun dintre toate”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și