Închide meniul

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă. „Proiectul nu mai poate fi oprit”

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 17:25

Reclamă
Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă. Proiectul nu mai poate fi oprit”

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă.

Actualul stadion al lui Dinamo, inaugurat în 1951 / Profimediaimages

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă. Președintele clubului sportiv Dinamo a vorbit despre procedurile necesare pentru demolarea stadionului. Acesta a dezvăluit că proiectul este într-un stadiu foarte avansat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a mai menționat că dorește să organizeze un meci amical între clubul pe care în reprezintă și FC Dinamo, care a promovat în Liga 1. Partida ar urma să fie ultimul meci jucat pe arena care a fost construită în anul 1951.

Demolarea stadionului Dinamo a intrat în linie dreaptă. Încep pregătirile pentru construirea unui nou stadion

Președintele clubului a dat asigurări că vechiul stadion al lui Dinamo va fi înlocuit, după mulți ani de așteptare, cu o arenă modernă. Acesta a mai spus că suporterii din Ștefan cel Mare vor putea să își achiziționeze machete cu vechiul stadion, pentru a simboliza importanța pe care acesta a avut-o, în trecut.

„Avem noutăți legate de stadion! Domnul ministru a spus că suntem avansați din punct de vedere al avizelor. Am ajuns în stadiul final cu acestea. Mai avem un singur mare aviz de obținut din punct de vedere procedural. Cred că săptămâna viitoare, pe final, vom avea o conferință de presă în care vom prezenta, în detaliu profesionist, stadiul, împreună cu colegii de la proiectare, cu CNI.

Proiectul nu mai poate fi oprit, chiar dacă foarte mulți s-ar bucura. Puteam să mă leg de orice: țevile de sub stadion, vecinii de lângă. Procedural, stadionul este în linie dreaptă și se vor respecta termenele menționate la ziua clubului. O să discutăm cu colegii de la proiectare, cu cei de la CNI și vom anunța data unei conferințe sau a unui anunț oficial în care vom spune exact stadiul și etapele concrete, cu perioade, cu termene”, a spus Ionuț Popa, pentru prosport.ro.

Reclamă

Ultimul meci din Liga 1 care s-a jucat pe stadionul Dinamo a fost barajul de promovare/menținere în primul eșalon, dintre formația din Ștefan cel Mare și U Cluj. Acesta a avut loc în mai 2022, iar în urma partidei gazdele au retrogradat în divizia secundă.

De la această partidă, „câinii roșii” și-au disputat meciurile de acasă pe stadioanele din Clinceni și Giurgiu, sau pe „Arcul de Triumf” și „Arena Națională”. Singura echipă care a evoluat în Complexul „Dinamo” a fost CS Dinamo, care se află în Liga a 3-a.

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali

Dinamoviştii l-au ironizat pe Gigi Becali, care a făcut o criză de nervi la Adunarea Generală de la LPF. Patronul lui FCSB a făcut iureş din cauză că nu a reuşit înlăturarea regulii U21. Vlad Iacob a anunţat că ia în calcul să sesizeze Comisiile FRF şi îşi doreşte ca Gigi Becali să fie judecat.

Reclamă 4 / 0/3

”Până la urmă, trebuia să jucăm împotriva fiecărei competitoare. Este un început în forță, dar am mare încredere în puterea echipei și în spiritul pe care l-am arătat în multe partide din sezonul trecut. Am încredere că se vor rezolva toate problemele noastre și vom arăta bine în primele partide și că vom reprezenta cu onoare clubul Dinamo. În primele partide vom evolua pe Arcul de Triumf, iar în meciurile importante pe Arena Națională.

Nu cred că era nevoie de aceste derapaje, eu consider că viitorul fotbalului românesc trebuie clădit pe performanță. Nu e nevoie de un război al declarațiilor înaintea unui derby al României.

(Reporter: Ce sentiment ați avut când ați fost numit sclav?) Sincer, unul de dezgust. Cred că aceste lucruri țin mai mult de vechiul testament și domnul Becali, ca nu creștin practicant ce este, un ar trebui să promoveze astfel de comportamente. Probabil vom sesiza și noi forurile abilitate în acest sens, mi se par niște declarații care nu-și au locul în 2023”, a declarat Vlad Iacob.

Dinamo are un start de coşmar de campionat, după revenirea în Liga 1. Alb-roşiii debutează pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. După au derby chiar cu FCSB! În etapa a treia are meci „de foc” cu Sepsi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” Vezi toate știrile
Citește și