Închide meniul

Motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep: „Am vrut să îl iau”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 decembrie 2023, 11:56

Motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep: Am vrut să îl iau”

Motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep

Marius Șumudică / Hepta

S-a aflat motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep. Tehnicianul român a făcut o dezvăluire legată de acest subiect la întoarcerea în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care a contribuit la calificarea României la EURO 2024 joacă în prezent la Muiather, în Qatar. Totuși, pentru o posibilă convocare la turneul final din Germania, o mutare în Europa ar fi benefică pentru acesta.

Motivul pentru care Marius Șumudică nu l-a transferat pe Denis Alibec la Gaziantep. Dezvăluirea tehnicianului

„Șumi” a menționat faptul că și-ar fi dorit să îl aducă pe Denis Alibec la formația sa, doar că s-a lovit de o problemă care nu permite această mutare.

Este vorba despre faptul că atacantul echipei naționale ar ajunge, în cazul unui transfer, la a 3-a echipă în acest sezon, lucru care nu este permis de regulamentul FIFA. În debutul actualei stagiuni a jucat și 4 meciuri pentru Farul Constanța.

Totodată, Marius Șumudică a dezvăluit și că va transfera mereu jucători români la toate echipele pe care le va pregăti în viitor, așa cum a făcut-o și până acum.

Reclamă

„Eu pe unde am fost am luat jucători români cu mine și o să iau mereu. Nu fug de jucătorii români niciodată, fiindcă îi oblig luându-i cu mine și îmi dau ceva înapoi. Drăguș face un sezon extraordinar, Niță extraordinar. 

Maxim este în revenire, a avut niște probleme personale, a fost și accidentat la ultimul joc, de aceea nu a jucat titular. Probabil am eu talentul ăsta să-i fac să joace și pentru mine la un moment dat. Da, am vrut să-l iau și pe Alibec, dar este la a treia echipă și nu se poate transfera”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu

Marius Șumudică a făcut un anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu. Totul după zvonurile apărute în Turcia despre iminenta revenire a lui „Il Luce” pe banca lui Beșiktaș.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai titrat antrenor român ar urma să îl aibă secund pe Miroslav Klose. Conducătorii „vulturilor” tocmai l-au demis pe Riza Calimbay și caută o soluție salvatoare. Beșiktaș are un singur punct în ultimele trei etape și a ajuns pe locul 5 în clasament.

Șumudică confirmă că, în Turcia, sunt tot mai multe informații care anunță că Mircea Lucescu va ajunge la conducerea lui Beșiktaș. Antrenorul lui Gaziantep e convins că vârsta pe care o are „Il Luce” nu este un impediment. 78 de ani are Mircea Lucescu.

„(De Mircea Lucescu la Beșiktaș se vorbește în Turcia?) Da, sunt zvonuri, se vorbește. Se vorbește că ar fi o soluție. Eu vorbesc cu nea Mircea și câteodată e mai limpede ca mine la căpățână”, a declarat Marius Șumudică la sosirea în țară.

Mircea Lucescu este liber de contract după ce s-a despărțit de Dinamo Kiev. A mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004 și a reușit să câștige un titlu alături de echipa din Istanbul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și