Închide meniul

Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid! Ce a spus atacantul Farului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 19:00

Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid! Ce a spus atacantul Farului

Denis Alibec exclude un transfer la Rapid, la ora actuală

Denis Alibec a fost reinventat de Gică Hagi, la Farul / AS.ro

Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid. Atacantul Farului a lămurit situația, asigurând că nu se gândește să plece de la Constanța mai devreme de vara viitoare. Alibec a fost reinventat de Hagi la Farul, liderul din Liga 1, reușind să înscrie și în poarta Rapidului, în etapa a 15-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După remiza din Giulești, scor 1-1, Adrian Mutu a dezvăluit că a fost sunat de Gică Hagi în toiul nopții pentru a vorbi despre Denis Alibec.

Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid!

„Regele” i-a spus lui Mutu că, dacă îl va transfera pe Alibec, atunci Rapid va avea șanse mult mai mari să devină campioană.

Denis Alibec a vorbit în premieră despre scenariul respectiv. Internaționalul român exclude o despărțire de Farul înainte de finalului sezonului și lasă poarta deschisă pentru un transfer în străinătate, la vară.

„Am înțeles, dar nu am nimic să comentez. Sunt jucătorul Farului, este echipa mea de suflet și, cu siguranță, voi rămâne aici. (N.r. – Dar dacă vei primi o ofertă din străinătate?) Poate atunci mă voi gândi, dar până în vară sunt jucătorul Farului și nu mă gândesc la plecare”, a spus Denis Alibec, după ultimele zvonuri apărute.

Reclamă

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să-l transfere pe Denis Alibec

Gică Hagi l-a sunat în toiul nopții pe Adrian Mutu și l-a sfătuit să facă un transfer. „Briliantul” a dezvăluit că „Regele” l-a contactat la 1 și jumătate noaptea pentru a-l felicita pentru parcursul excelent al Rapidului din campionat, dar și pentru a-i recomanda să-l transfere pe Denis Alibec, chiar de la Farul.

Alibec a fost reinventat de Hagi la Farul, după transferul din vară. Antrenorul liderului din Liga 1 pare dispus să se despartă deja de atacantul de 31 de ani. „Regele” îl recomandă pe Alibec chiar la Rapid, echipa aflată la numai 5 puncte în spatele Farului, în clasamentul din Liga 1.

Adrian Mutu a declarat că va lua în calcul un posibil transfer al lui Denis Alibec în Giulești, după ce se va sfătui cu acționarii Rapidului, Victor Angelescu și Dan Șucu.

Reclamă 4 / 0/3

„După meciul cu Farul, Gică m-a sunat la ora 1 și jumătate noaptea. M-a felicitat pentru parcurs, mi-a zis că a simțit forța Rapidului la nivel fizic și nu numai.

Gică mi-a zis ceva despre Alibec. Nu negăm faptul că ne place jucătorul. E foarte greu să nu fie plăcut acum de o echipă din România. Mi-a zis că aș avea șanse la campionat cu Alibec în echipă. Da, că iau titlul cu el. Dar el e subiectiv. Eu, fiind obiectiv, spun așa: e greu ca Alibec să nu-i placă în momentul de față cuiva.

Eu am o relație foarte bună cu Alibec. Nu neg faptul că mi-ar plăcea un atacant de genul lui la Rapid. Dar până să-l iau pe Alibec de la nașul (n. r. – Gică Hagi e nașul de cununie al lui Adi Mutu), mai trebuie să vorbesc cu Victor (Angelescu) și cu domnul Șucu.

Mutu ia în calcul transferul lui Alibec în Giulești

Vorbeam și cu Nico, președintele nostru, eu cred că ar trebui să fim calculați, indiferent de ce entuziasm avem. Și să ne gândim să facem lucrurile care să aibă o bază, adică să reușim să construim sănătos. Nu euforic, nu de moment, să ne gândim a la long ceea ce înseamnă pentru noi această construcție a noului Rapid.

Mă bucură faptul că Denis și-a revenit la forma lui, acum el trebuie să continue o perioadă mai lungă, pentru că a mai avut perioade când a fost într-o formă foarte bună. După aceea, trebuie să analizăm cât de mult poate să ajute el Rapidul. Și câți ani poate să ne ajute…

Denis Alibec a și declarat, după meciul cu noi, că “ce jucător nu și-ar dori să joace în acest moment în Giulești?”, dar e greu de realizat transferul. Îți dai seama că Gică nu o să-i dea drumul, mai ales că e și în luptă directă cu noi pentru titlu”, a spus Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Reclamă
Recomandări
  • Denis Alibec a rupt tăcerea, după ce Gică Hagi l-a propus la Rapid
  • Ce a spus atacantul Farului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid
Liga 1 • 17 apr., 19:37
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului
Liga 1 • 17 apr., 17:50
Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem”