Închide meniul

Adrian Mutu, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Aveam emoţii că e VAR la al doilea penalty”. Mesaj direct pentru Dan Petrescu

Dan Roșu Publicat: 30 octombrie 2022, 23:56

Reclamă
Adrian Mutu, prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Aveam emoţii că e VAR la al doilea penalty. Mesaj direct pentru Dan Petrescu

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „briliant”

Adrian Mutu, în timpul unui eveniment / Hepta

Adrian Mutu a avut prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 2-1. Giuleştenii au rămas la cinci puncte în spatele Farului lui Gică Hagi şi s-au desprins şi de campioana de anul trecut. Victoria a venit însă după două penalty-uri acordate eronat de Cătălin Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Un meci împotriva unei echipe puternice fizic. Îi felicit că ne-am ridicat la nivelul lor, am luptat pentru orice minge. Am meritat victoria. Îi las pe cei din studio să analizeze fazele de penalty. Aveam emoţii că e VAR la al doilea penalty. Nu sunt surprins că nu a fost VAR.

Adrian Mutu a avut prima reacţie după Rapid – CFR Cluj 2-1

Nu vreau să uitaţi că Rapid a jucat bine. Victoria a fost meritată. Puteam face 2-0 şi 3-1. Rămân cu o prestaţie excelentă a băieţilor mei, mai ales de atitudine. Aşteptam nişte răspunsuri să vedem la ce nivel suntem.

Trebuia să ne ridicăm la nivelul lor de maturitate, la pragmatismul lor. Erau agresivi la orice minge scoasă în margine. Ştiam că sunt periculoşi la fazele fixe şi pe contraatac. Vreau să îi spun lui Dan Petrescu baftă pentru joi. E un meci important pentru el şi pentru fotbalul românesc”, a spus Mutu, citat de digisport.ro. 

Rapid rămâne pe locul 2

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul. Pentru Rapid, urmează încă un derby, cu FCSB.

Reclamă

„Moralul este bun, dar sunt două meciuri diferite. Am timp să mă gândesc de mâine la meciul cu FCSB. Mă bucur că Dan Petrescu apreciază jocul nostru. Luăm meci cu meci. Suntem cu picioarele pe pământ. Cel mai important e ca băieţii să fie sănătoşi şi ca lotul să fie valid”, a mai spus Adrian Mutu.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, pentru sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și