Închide meniul

Denis Alibec a semnat un nou contract cu Farul. Gică Hagi a dat lovitura şi îşi păstrează golgheterul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 martie 2023, 16:25

Denis Alibec a semnat un nou contract cu Farul. Gică Hagi a dat lovitura şi îşi păstrează golgheterul!

Denis Alibec ratează Farul - CFR Cluj. Probleme uriaşe pentru Gică Hagi

Denis Alibec este golgheterul lui Gică Hagi / Hepta

Denis Alibec a semnat un nou contract cu Farul. Golgheterul constănţenilor a parafat o înţelegere valabilă pe încă două sezoane. Gică Hagi a dat lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit în vara anului trecut la echipa „Regelui”, Alibec a avut evoluţii extrem de apreciate. În această stagiune a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive.

Denis Alibec a semnat un nou contract cu Farul

Farul Constanța și Denis Alibec au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu încă două sezoane.

Revenit la Farul în vara anului trecut, Denis Alibec traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră, reușind momentan 11 goluri și 5 pase decisive pentru Farul în acest sezon.

Felicitări, Denis, și cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru!„, a anunţat Farul prin intermediul unui comunicat de pe site-ul oficial.

Reclamă

Denis Alibec are o cotă de piaţă de 900.000 de euro. Este al treilea cel mai bun marcator din Liga 1, după Andrea Compagno (16 goluri) şi Marko Dugandzic (16 goluri).

Alibec a ajutat-o pe Farul să ocupe primul loc în Liga 1. Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, trupa lui Hagi are 61 de puncte, cuunul mai mult decât CFR Cluj. Până să intre în play-off, Farul primeşte vizita Rapidului.

Cum au renăscut Denis Alibec şi Tudor Băluţă sub comanda lui Gică Hagi

Gică Hagi a dezvăluit cum Denis Alibec şi Tudor Băluţă au renăscut sub comanda lui. „Regele” a dezvăluit că secretul constă în faptul că jucătorii trebuie să se simte bine pe teren, pentru a putea performa la cel mai înalt nivel. Totodată, managerul de la Farul a mai declarat că de asemenea, condiţia fizică este un element important pentru a avea un nivel bun de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, în acest sezon. Atacantul a fost transferat în vară de Gică Hagi, după ce şi-a încheiat aventura la Atromiros, şi şi-a pus imediat amprenta asupra jocului liderului dn Liga 1. Alibec este al treilea golgheter din campionatul românesc, marcând 11 goluri, pe parcursul întregului sezon.

Nu revitalizez eu jucători, noi avem identitate. Clubul are o filosofie foarte clară bazată pe un fotbal în care prima oară trebuie să ataci și abia apoi să te aperi. Jucătorii care vin la noi sunt antrenați foarte bine, pentru că antrenamentul te dezvoltă, acolo înveți. La antrenament trebui să arăți bine fizic și apoi în teren să te simți bine.

Jucătorul când vine cu noi trebuie să intre în aceste principii. Fotbal vedem cu toții, e ușor să alegi un jucător, dar după aceea trebuie să știi să-l dezvolți, să-l antrenezi, să-l aduci în formă, să-l faci să fie mai bun, să-l faci să se simtă mai bine.

Noi facem lucrul ăsta. E un mediu foarte bun, e identitatea clubului, felul în care ne antrenăm. Ei ne cunosc, am recurs la ei, îi știam, și lor le-a fost ușor să intre în filosofia noastră”, a declarat Gică Hagi, la fanatik.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și