Închide meniul

Denis Alibec, aspru criticat de Ion Crăciunescu după Sepsi – Farul 1-1: „Te aştepţi să fie motorul echipei! N-a făcut nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 10:00

Denis Alibec, aspru criticat de Ion Crăciunescu după Sepsi – Farul 1-1: „Te aştepţi să fie motorul echipei! N-a făcut nimic!

Denis Alibec, aspru criticat după Sepsi - Farul 1-1

Denis Alibec, în timpul meciului dintre Sepsi şi Farul/ Hepta

Denis Alibec a fost aspru criticat de Ion Crăciunescu, după partida dintre Sepsi şi Farul, încheiată cu scorul de 1-1. Fostul arbitru este de părere că atacantul constănţenilor a fost lipsit de inspiraţie în partida de pe terenul trupei lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a făcut un pas greşit în lupta la titlu din Liga 1. Trupa lui Gică Hagi a remizat pe terenul lui Sepsi, fiind egalată în minutul 90.

Denis Alibec, aspru criticat după Sepsi – Farul 1-1

Ion Crăciunescu este de părere că Denis Alibec ar fi trebuit să fie cel mai bun jucător al celor de la Farul, în partida cu Sepsi. Fostul arbitru susţine că atacantul a dezamăgit, prestând un joc modest în partida de la Sfântu Gheorghe.

De asemenea, Crăciunescu a mai mărturisit că Alibec este jucătorul de la care toată lumea are aşteptări, prin prisma formei bune arătate în acest sezon.

„N-am mai văzut de mult atâtea pase greșite într-un meci al Farului! Te aștepți de la Alibec să fie motorul echipei…

Reclamă

Sigur, a avut realizări în acest sezon, dar azi n-a făcut nimic! Nu a făcut nimic prin care să iasă în evidență, nu s-a diferențiat deloc față de ceilalți. Ne mulțumim că a contribuit la gol? Toată lumea așteaptă mult mai mult de la el.

Nu-mi venea să cred că o echipă tehnică precum Farul, cu atâtea individualități, a putut pierde atâtea mingi!”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Gică Hagi, nervos după Sepsi – Farul 1-1

Gică Hagi a fost nervos după Sepsi – Farul 1-1. „Regele” s-a enervat din cauza unor întrebări şi a spus că echipa sa merită să fie pe primul loc pentru că a demonstrat că e cea mai bună din Liga 1. Hagi a fost deranjat de unele întrebări legate de lupta la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Am pierdut două puncte, am făcut un meci defensiv destul de bun, dar ofensiv mai puțin bun, cu toate că am avut ocazii să facem 2-0. Știam că întâlnim o echipă căreia dacă-i dai mingea, îți poate crea probleme. N-am știut să gestionăm ultimele minute, dar ăsta e fotbalul..

Domnilor, hai să fim și serioși. Așa, doar să băgăm întrebări doar de dragul de a băga, de pe stradă… Noi am construit, noi am făcut, am fost conectați. Suntem oameni, uneori iese, alteori, nu. Nu o să stau să spun ce detalii, legate de faza ofensivă. Defensiv, cred că am făcut bine.

Eu cred că voi vedeți fotbalul așa ușor. De acolo e ușor, intră pe teren să vezi ce greu e. Noi am făcut extraordinar de bine. În campionat i-am bătut pe toți, în turul play-off-ului am fost cei mai buni.

Voi le băgați pe toate negative. Ce jucător a dat gol astăzi? Ce jucător a dat bară astăzi? Ce vârste au? Pe-asta nu le vedeți? Eu spun că nu suntem favoriți. Că jucăm cu Sepsi? Păi Sepsi a bătut-o pe CFR cu 3-0, crezi că e ușor?

Nu o să explic nimănui ce schimbări fac. Sunt și eu om, ca voi, o dată e bine, o dată nu e, dar nu o să vă dau explicații. Asta ar fi culmea„, a spus Gică Hagi la digisport.ro, după Sepsi – Farul 1-1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și