Închide meniul

Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi: „Asta mi-a spus când am venit! Ştiam că o să mă pună pe picioare!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 decembrie 2022, 20:55

Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi: „Asta mi-a spus când am venit! Ştiam că o să mă pună pe picioare!

Denis Alibec a revenit la Farul

Denis Alibec, în timpul unui interviu la Farul / Farul TV

Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi. Atacantul de la Farul a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gică Hagi în momentul în care a decis să revină la echipa „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec spune că Hagi a reuşit să îl convingă să dea totul pe teren pentru a reveni la forma sa.

Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi

”Eu mereu când am fost acasă m-am simţit foarte bine! Ştiţi că am mai fost o dată cu domnul Hagi şi de aceea am ales să vin aici, pentru că ştiam că o să mă pună pe picioare.

M-a convins să dau totul pe teren, pentru că asta mi-a spus când am venit. Dacă vin aici, trebuie să mă ţin după el, să ţin pasul cu el”, a spus Denis Alibec la orangesport.ro.

Ce promisiune i-a făcut Denis Alibec lui Gică Hagi

„Am vorbit cu domnul Hagi, i-am zis că dacă mă voi întoarce în România voi juca la Farul, iar eu sunt un om care se ține de cuvânt! Mă bucur că are încredere în mine. Și eu am în dânsul și în echipă. Ne vom bate acolo sus, campionatul acesta.

Reclamă

Domnul Hagi m-a pus un pic pe gânduri pentru că în ultima perioadă am fost într-o formă mult mai slabă. Îmi doresc să rămân așa. Mi-am schimbat, un pic, mentalitatea”, a spus Denis Alibec, într-o conferință de presă.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Reclamă 4 / 0/3

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Gică Popescu, uluit după ce Gică Hagi l-a revitalizat pe Denis Alibec

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine.

Şi nu doar că joacă şi marchează…eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem.

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu”, a spus Gică Popescu, conform orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Denis Alibec, cuvinte uriaşe la adresa lui Gică Hagi
  • Atacantul de la Farul a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și