Închide meniul

Denis Alibec, discurs ambițios după ce a marcat în Farul – Petrolul 2-0: „Mă săturasem să fiu în umbră!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 22:16

Reclamă
Denis Alibec, discurs ambițios după ce a marcat în Farul – Petrolul 2-0: Mă săturasem să fiu în umbră!”

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la echipa naţională

Denis Alibec, într-o conferinţă de presă / Hepta

Denis Alibec, atacantul Farului, a avut un discurs ambițios după ce a marcat în Farul – Petrolul 2-0. Golurile partidei au fost marcate de Munteanu și Alibec. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 55 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a fost transferat de Farul, în vara lui 2022, liber de contract, de la Kayserispor.

Denis Alibec, discurs ambițios după ce a marcat în Farul – Petrolul 2-0

Denis Alibec s-a declarat fericit pentru faptul că a reușit să marcheze în partida cu Petrolul. Totodată, acesta spune că forma foarte bună în care se află vine și din dorința sa de a ieși din „umbra” în care s-a aflat, în ultimii ani.

„Sunt foarte fericit că am reușit să câștigăm. Am făcut un meci foarte bun. Chiar m-a certat Popescu că nu am dat gol, să-i pun și lui un assist (n.r. râde). Chiar îmi doresc să am și eu reușite la națională. Important e să fiu sănătos și să joc bine la Farul.

Chiar nu există lucruri deosebite pe care le fac. Sunt în formă, sunt bine fizic. M-am săturat să fiu în umbră, sincer. Unul dintre cei mai talentați fotbaliști pe care i-a avut România în ultimii ani (n.r. Budescu), mă bucur că nu a jucat astăzi. Dacă jucăm precum astăzi putem să ne batem cu orice.

Reclamă

Am spus de la începutul campionatului că ne batem acolo sus. Important e să câștigăm, nu contează cine marchează”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

În actualul sezon de Liga 1, Denis Alibec a dat 11 goluri și 4 pase decisive, în 20 de partide.

Gicu Grozav: „Atât s-a putut!”

Gicu Grozav, atacantul Petrolului, a recunoscut faptul că Farul a fost net superioară Petrolului, în această seară.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost un meci greu. Știam ce ne așteaptă. Au o echipă bună, jucători tehnici. Le place posesia, au calitate. Ne-a fost greu. Ne-au blocat bine, nu ne-au dat spații. Atât s-a putut, am încercat. Cred că Farul se va bate la titlu cu șanse reale.

Suporterii au cântat, ne-au încurajat, au venit într-un număr mare. Mergem înainte, știam că va veni seria asta. Trebuie să strângem rândurile și să ne luptăm.

La penalty a fost o minge bâlbâită în careu, care nu trebuia lăsată să cadă acolo. Am vrut să pășesc, Denis și-a lăsat piciorul și l-am călcat. Nu a fost cu intenție, dar asta a decis arbitrul.

Trebuie să ridicăm capul, ne așteaptă meciuri grele. Trebuie să intrăm la fiecare meci cu gândul de a da tot ce avem mai bun”, a spus și Gicu Grozav.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și