Închide meniul

Denis Alibec, dorinţă uriaşă de ziua sa: „Vreau titlul şi să merg la EURO cu naţionala României!” Marele regret al carierei

Publicat: 5 ianuarie 2023, 12:43

Reclamă
Denis Alibec, dorinţă uriaşă de ziua sa: „Vreau titlul şi să merg la EURO cu naţionala României! Marele regret al carierei

Denis Alibec împlineşte 32 de ani

Captură Farul TV

Denis Alibec, dorinţă uriaşă de ziua sa. Atacantul Farului vrea să câştige campionatul cu echipa lui Hagi şi să ajungă cu naţionala României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec (32 de ani) recunoaşte că dacă avea mintea de acum, putea să joace în continuare în Italia. Alibec s-a transferat la vârsta de 18 ani la Inter, însă a jucat doar două meciuri la echipa mare.

Denis Alibec, dorinţă uriaşă de ziua sa

„Mă simt bine. Trece timpul cam repede, dar ce să facem? Asta este viața! Mereu am fost alături de colegi de ziua mea, la antrenamente. Am primit mesaje și sunt bucuros. Nu prea îmi place să primesc cadouri.
Am revenit cu aceeași greutate, sunt mândru de mine, nu m-am îngrășat. Sper să reușesc să joc la fel ca-n turul de campionat. Am mâncat de toate, sarmale, friptură, cozonac, salata boeuf.
Primele trei meciuri de campionat sunt foarte important, sper să luăm 9 puncte și să rămânem acolo, sus.

Nu am foarte multe regrete. Dar dacă aveam mintea de acum, poate eram și acum în Italia. Dar mergem înainte. În 2023 vreau să câștigăm campionatul și să mă calific cu naționala la EURO„, a spus Denis Alibec într-un interviu acordat celor de la Farul.

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi

Denis Alibec şi-a ales antrenorii preferaţi. De-a lungul carierei, atacantul de la Farul a lucrat cu mai mulţi tehnicieni, însă în „inima” sa au rămas doar trei, primul nominalizat fiind „Regele” Gică Hagi. Denis Alibec a fost transferat de Farul, la începutul actualului sezon, după ce şi-a încheiat aventura la la Atromitos, în prima ligă din Grecia. Atacantul a „renăscut” sub comanda lui Gică Hagi, antrenor la adresa căruia a avut mereu cuvinte de laudă.

Reclamă

Denis Alibec a rostit numele a trei tehnicieni, atunci când a fost întrebat despre antrenorul care a avut cel mai mare impact asupra sa. Primul pe lista internaţionalului român a fost Gică Hagi, urmat de Marius Şumudică şi Laurenţiu Reghecampf.

Cu Marius Şumudică, Denis Alibec a devenit campion în Liga 1, cu Astra, în 2016, în timp ce alături de Laurenţiu Reghecampf a lucrat la FCSB.

La mine e important să mă respecţi ca jucător şi voi da totul pentru tine. (n.r. cu ce antrenor ai avut cea mai bună relaţie şi ţi-a oferit cel mai mult confort?) În primul rând, domnul Hagi, Marius Şumudică, Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

Cu majoritatea m-am înţeles foarte bine. (n.r. cărui antrenor îi eşti recunoscător?) Tuturor, pentru că de la toţi am avut de învăţat ceva, nu pot să dau un nume acum”, a declarat Denis Alibec, pentru orangesport.ro.

În acest sezon, Denis Alibec a evoluat în 16 partide pentru Farul, şi a reuşit să marcheze nouă goluri şi să contribuie cu pasă decisivă la alte patru reuşite.

Denis Alibec poate pleca de la Farul în această iarnă! Anunțul lui Gică Popescu

Farul este dispusă să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători ai săi, și anume Denis Alibec, după cum anunță Gică Popescu. Oficialul constănțenilor a dezvăluit că atacantul va primi mână liberă să plece, dacă va primi o ofertă de neratat dintr-un campionat din străinătate.

Totodată, oficialul de la Farul a dezvăluit că atacantul român poate atrage atenția unor cluburi din străinătate, și dacă acesta va dori să plece, echipa „Regelui” nu se va împotrivi transferului său. Denis Alibec are contract la malul mării până la sfârșitul sezonului.

„Eu l-am văzut pe Alibec numai din exterior. De când a venit la Farul, l-am văzut foarte determinat, hotărât să revină la forma sa de vârf, să joace în echipa naţională.

Unul din lucrurile… Gică face multe lucruri bune, dar cel mai bun pe care îl face este că ştie cum să motiveze jucătorii. Uite ce jucători au venit la Farul, care erau consideraţi terminaţi din punct de vedere al dorinţei de performanţă. Au venit la Farul şi au renăscut, aşa a fost şi cu Alibec, aşa a fost şi în trecut.

Ne bucurăm şi vrem să stea cât mai mult, dacă va primi ofertă din străintăte, îl vom lăsa să meargă la mai bine. Poate va veni o echipă importantă să îl oferteze şi să aibă dorinţa să plece, să facă performanţă afară.

Reclamă

Nu scoatem jucătorii pe tarabă, <<veniţi şi ofertaţi-ne jucătorii>>, dar spuneam mai devreme, în momentul în care ai o evoluţie bună ca jucător, e normal să ai rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și