Închide meniul

Denis Alibec poate pleca de la Farul în această iarnă! Anunțul lui Gică Popescu: „Îl lăsăm să meargă la mai bine!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 8:25

Denis Alibec poate pleca de la Farul în această iarnă! Anunțul lui Gică Popescu: Îl lăsăm să meargă la mai bine!”

Denis Alibec poate pleca de la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

  • Denis Alibec are mână liberă să plece de la Farul
  • Anunțul lui Gică Popescu

Farul este dispusă să renunțe la unul dintre cei mai buni jucători ai săi, și anume Denis Alibec, după cum anunță Gică Popescu. Oficialul constănțenilor a dezvăluit că atacantul va primi mână liberă să plece, dacă va primi o ofertă de neratat dintr-un campionat din străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a semnat în vara trecută cu Farul și a „renăscut” sub comanda lui Gică Hagi. Atacantul de 31 de ani a evoluat în 16 partide pentru trupa „Regelui”, marcând 9 goluri și contribuind cu pasă decisivă la alte 4 reușite.

Denis Alibec are mână liberă să plece de la Farul! Anunțul lui Gică Popescu

Gică Popescu a analizat evoluțiile lui Denis Alibec și este de părere că internaționalul român este extrem de motivat să ajungă din nou la forma arătată în trecut, iar la această motivație contribuie și Gică Hagi.

Reclamă

Totodată, oficialul de la Farul a dezvăluit că atacantul român poate atrage atenția unor cluburi din străinătate, și dacă acesta va dori să plece, echipa „Regelui” nu se va împotrivi transferului său. Denis Alibec are contract la malul mării până la sfârșitul sezonului.

„Eu l-am văzut pe Alibec numai din exterior. De când a venit la Farul, l-am văzut foarte determinat, hotărât să revină la forma sa de vârf, să joace în echipa naţională.

Reclamă

Unul din lucrurile… Gică face multe lucruri bune, dar cel mai bun pe care îl face este că ştie cum să motiveze jucătorii. Uite ce jucători au venit la Farul, care erau consideraţi terminaţi din punct de vedere al dorinţei de performanţă. Au venit la Farul şi au renăscut, aşa a fost şi cu Alibec, aşa a fost şi în trecut.

Ne bucurăm şi vrem să stea cât mai mult, dacă va primi ofertă din străintăte, îl vom lăsa să meargă la mai bine. Poate va veni o echipă importantă să îl oferteze şi să aibă dorinţa să plece, să facă performanţă afară.

Gică Popescu: „Alibec face un sezon senzațional!”

Toţi vor să meargă la mai bine, să câştige mai mulţi bani, să facă performanţă într-un campionat important. El calităţi are, are calitate pentru şapte jucători, întotdeauna mi-am pus întrebarea de ce nu a reuşit Alibec, la câtă calitate există.

Reclamă 4 / 0/3

Anul acesta, să facă un sezon senzaţional cu noi, să ne calificăm cât mai sus posibil, să ne batem la primele trei locuiri, să ne batem şi la campionat şi după aceea să curgă ofertele pentru el şi alţi jucători.

Nu scoatem jucătorii pe tarabă, <<veniţi şi ofertaţi-ne jucătorii>>, dar spuneam mai devreme, în momentul în care ai o evoluţie bună ca jucător, e normal să ai rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”