Închide meniul

Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 8:52

Reclamă
Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali

Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB!

Denis Alibec, după un meci al naţionalei României / Profimedia

Echipa lui Denis Alibec, Muaither, este la retrogradare în Qatar, iar atacantul poate ajunge gratis la FCSB! Gigi Becali poate profita de situația în care a ajuns formația românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Muaither este pe ultimul loc în campionatul din Qatar, iar, pentru a prinde un loc de baraj, are nevoie de o victorie cu Al-Arabi, iar Al-Markhiya să fie învinsă de Umm-Salal.

Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB!

Acum, potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Denis Alibec nu își va prelungi contractul cu echipa din Qatar, în stiuația în care aceasta retrogradează în Liga a 2-a.

Actuala înțelegere dintre Muaither și Denis Alibec expiră în această vară, iar românul are un salariu imens, de 800.000 de euro pe sezon. Totuși, este de așteptat ca atacantul naționalei să își reducă pretențiile financiare, în eventualitatea unei reveniri la FCSB.

Denis Alibec a mai îmbrăcat tricoul roș-albastru în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018. Atunci, românul a adunat 42 de partide la FCSB, în care a marcat de 12 ori și a oferit 10 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec din perioada FCSB!

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Cei doi au fost implicaţi într-un scandal în perioada în care Dică antrena FCSB, iar Alibec era atacant la „roş-albaştri”.

”Eram la antrenamente, am discutat nişte lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

”Când se pierde un meci sau un campionat nu pierde o singură persoană. Pierdem împreună, câştigăm împreună. Din punctul meu de vedere, îi urez multă sănătate, să dea cât mai multe goluri, să ajungă acolo ce-şi doreşte. Nu a fost să fie la Steaua (n.r.: FCSB), dar are calităţi, îi doresc sănătate.

Eu nu am nimic cu Denis Alibec. Eu îmi doresc ca orice jucător care dă randament la antrenament să joace foarte bine, pentru că eu vreau să avem rezultate”, declara Nicolae Dică în timp ce o antrena pe FCSB, despre Alibec.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și