Închide meniul

Denis Alibec este supărat, dar încă se gândește la titlu după Farul – CFR Cluj 0-3: „Acolo vom vedea cine merită să fie campioană!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 23:15

Denis Alibec este supărat, dar încă se gândește la titlu după Farul – CFR Cluj 0-3: „Acolo vom vedea cine merită să fie campioană!

Denis Alibec este golgheterul Farului în acest sezon

Denis Alibec este golgheterul Farului în acest sezon

Denis Alibec este supărat, dar încă se gândește la titlu după Farul – CFR Cluj 0-3. Echipa lui Gică Hagi a fost învinsă fără drept de apel de campioana României și a pierdut poziția de lider în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec s-a arătat extrem de supărat și a recunoscut că jocul său și al coechipierilor a lăsat mult de dorit.

Denis Alibec este supărat, dar încă se gândește la titlu după Farul – CFR Cluj 0-3

Totuși, atacantul lui Gică Hagi rămâne optimist în privința luptei pentru titlu. Denis Alibec nu se sperie și spune că abia în play-off se va decide cine merită cu adevărat să devină campioană în Liga 1.

„Un meci foarte slab făcut de noi. N-avem altă soluție decât să încercăm să fim împreună, să nu ne gândim la această înfrângere și să câștigăm următorul meci.

Au făcut două faze frumoase și au reușit să înscrie. În rest, nu cred că am avut prea multe probleme. Noi nu prea am pus probleme în atac.

Reclamă

Felicitări CFR-ului… au jucat foarte bine, merită victoria și primul loc. Eram pregătiți de acest meci, știam ce trebuie să facem, dar nu am reușit să-i oprim.

Vine play-off-ul și acolo vom vedea cine merită să fie campioană. Am pierdut, mai sunt două meciuri cu CFR și putem să le câștigăm pe amândouă”, a spus Denis Alibec, pentru digisport.ro.

Ionuț Larie, total debusolat după Farul – CFR Cluj 0-3: „Ne-au dominat la toate capitolele”

La rândul său, Ionuț Larie a fost complet debusolat după „corecția” primită din partea lui CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Fundașul Farului spune că echipa sa a fost depășită la toate capitolele.

„Este prima înfrângere pe teren propriu. Din păcate, n-am reușit să ne ridicăm la standardele CFR-ului, ne-au dominat. Prea puțin pentru un meci acasă.

Nici prima repriză nu știu dacă a fost echilibrată. Știam ce stil de joc are CFR-ul. Din păcate, astăzi ne-au dominat la toate capitolele. Noi muncim în fiecare zi, trebuie să intram în play-off și acolo toate echipele vor avea șanse la primul loc.

Trebuie să fim fiecare supărat pe el însuși. Cred că toți am făcut un meci slab. Astăzi ne-au dominat la toate capitolele. Trebuie să ținem capul jos și să muncim foarte mult. Avem opt meciuri foarte grele”, a declarat Ionuț Larie, pentru sursa citată.

Gică Hagi, îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3

Gică Hagi a fost extrem de îngândurat după Farul – CFR Cluj 0-3! Antrenorul Farului s-a declarat uluit de felul în care a arătat echipa sa.

Golurile partidei Farul – CFR Cluj au fost marcate de Krasniqi, Manea și Petrila.

Gică Hagi nu se aștepta ca echipa sa să arate atât de rău în fața CFR-ului. Acesta le atrage atenția elevilor săi pentru faptul că trebuie să revină la forma pe care au avut-o până în luna noiembrie.

Reclamă

„În fotbal trebuie să fii pregătit să lupți, să faci lucrurile cum trebuie. Cred că fotbalul este făcut din mici detalii, la care ei ne-au depășit.

Scorul cred că este o lecție importantă pentru noi. Sper ca jucătorii să fi înțeles. Sîrbu a jucat toate meciurile titular în tur, așa că poate merita și astăzi.

Felicitări CFR-ului. A arătat ca o echipă puternică. Noi cred că am lăsat de dorit. Sunt dezamăgit de partea colectivă. Trebuie să faci ambele faze. Preocuparea mea cea mai mare este faptul că noi am avut puține pase, n-am găsit soluții.

Am pregătit totul, dar, în teren, nu s-a văzut lucrul acesta. Trebuie să reflectăm și să fim noi, care am fost până în noiembrie. Noi am demonstrat că am fost cei mai buni în tur”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și