Închide meniul

Denis Alibec, fericit după ce Farul a învins-o pe Rapid! Ce a spus despre lupta la titlu şi despre FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 martie 2024, 10:02

Denis Alibec, fericit după ce Farul a învins-o pe Rapid! Ce a spus despre lupta la titlu şi despre FCSB

Denis Alibec, fericit după ce Farul a învins-o pe Rapid! Ce a spus despre lupta la titlu şi despre FCSB

Denis Alibec, după România - Elveția / Profimedia Images

Denis Alibec e fericit după ce Farul a învins-o pe Rapid, în deplasare, cu 2-1. Alibec i-a transmis un mesaj fostului său coleg, Louis Munteanu, autorul unei „duble” în meciul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec consideră că FCSB e în continuare favorita la titlu. Atacantul naţionalei a precizat că doar de FCSB depinde dacă va câştiga sau nu titlul în acest sezon.

Denis Alibec, fericit după ce Farul a învins-o pe Rapid! Ce a spus despre lupta la titlu şi despre FCSB

(n.r.: despre meciul Rapid – Farul 1-2) M-am uitat la rezumat, mă bucur pentru ei, că au câştigat, ei acum sunt buni, în meciurile tari, în play-off. Le urez succes şi, de ce nu, poate, să se bată din nou la campionat.

Înainte de decolare i-am scris, mă bucur pentru el, sper să facă play-off-ul pe care l-a făcut şi anul trecut, când a marcat foarte mult.

(n.r.: Cum vezi lupta la titlu?) V-am spus şi data trecută, FCSB mi se pare favorita la titlu, dar nu se ştie niciodată, depinde de ei.

Reclamă

Cred că a fost o întâmplare meciul cu Rapid. Au arătat că sunt o echipă bună şi că merită să fie pe primul loc.

(n.r.: despre proces) Sunt bucuros, am primit şi banii, o să-i investesc. Nu cred că m-aş mai duce în Turcia, sincer. Aştept să văd ofertele, după EURO”, a declarat Denis Alibec pe aeroportul Otopeni, la întoarcerea în ţară.

Alibec a sosit în România pentru a se alătura naţionalei. România va disputa două amicale în luna martie, cu Irlanda de Nord şi Columbia. Columbia – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec, înainte de dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia: „Vom da totul”! Ce a spus despre adversari

Denis Alibec a promis înainte de dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia că „tricolorii” vor da totul să obţină victoria.

România – Irlanda de Nord se va juca vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Va urma meciul Columbia – România, care se va disputa la Madrid, meci care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 26 martie, de la ora 21:30 (ora României).

Mi-era dor de România şi de naţională. De-abia aştept să mă văd cu colegii şi să jucăm din nou împreună.

Imediat trece timpul. Sunt foarte importante aceste două meciuri. Trebuie să ne pregătim bine, să ne impunem jocul şi să demonstrăm că putem să ne batem cu orice adversar de la EURO.

Am înţeles că s-au vândut toate biletele. Cu siguranţă publicul e mult mai aproape de noi, simţim lucrul acesta.

Cât de importante ar fi două rezultate pozitive? Mergem să câştigăm ambele meciuri. Acum, depinde şi de adversar, ce probleme ne vor pune. Noi vom da totul.

(n.r: despre film) Am aflat şi noi recent. Acum 2 săptămâni am aflat. Suntem bucuroşi că cei din staff au reuşit să facă treaba asta. Să vedem ce va ieşi.

Reclamă

Sperăm din tot sufletul să jucăm cât mai bine la EURO şi să trecem de grupe. (n.r. despre faptul că jucătorii nu joacă) Avem timp să ne pregătim, avem o lună de cantonament şi, cu siguranţă, cu toţii vom fi la acelaşi nivel înaintea primului meci”, a mai declarat Denis Alibec, pe aeroportul Otopeni.

Lotul Columbiei pentru amicalul de lux cu România! Columbia – România e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Lotul Columbiei pentru amicalul de lux cu România a apărut! Columbia – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 26 martie, de la ora 21:30. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor încerca să învingă una dintre cele mai puternice naţionale sud-americane.

Meciul Columbia – România se va disputa la Madrid, pe stadionul Cívitas Metropolitano. E de aşteptat ca românii din Spania să susţină frenetic naţionala.

  1. Álvaro Montero – Millonarios FC
  2. Camilo Vargas – Atlas (MEX)
  3. Carlos Cuesta – KRC Genk (BEL)
  4. Cristian Borja – SC Braga (POR)
  5. Daniel Muñoz – Crystal Palace (ENG)
  6. David Ospina – Al-Nassr (KSA)
  7. Ian Poveda – Sheffield Wednesday (ENG)
  8. James Rodriguez – São Paulo (BRA)
  9. Jefferson Lerma – Crystal Palace (ENG)
  10. Jhon Arias – Fluminense (BRA)
  11. Jhon Córdoba – FC Krasnodar (RUS)
  12. Jhon Lucumi – Bologna (ITA)
  13. Johan Mojica – Osasuna (ESP)
  14. Jorge Carrascal – Dynamo Moscú (RUS)
  15. Juan Camilo Portilla – CA Talleres (ARG)
  16. Juan Fernando Quintero – Racing Club (ARG)
  17. Kevin Castaño – FC Krasnodar (RUS)
  18. Luis Diaz – Liverpool (ENG)
  19. Luis Sinisterra – AFC Bournemouth (ENG)
  20. Mateo Cassierra – Zenit (RUS)
  21. Rafael Santos Borré – Internacional (BRA)
  22. Richard Rios – Palmeiras (BRA)
  23. Santiago Arias – EC Bahía (BRA)
  24. Yaser Asprilla – Watford (ENG)
  25. Yerry Mina – Cagliari  (ENG)
  26. Yerson Mosquera – Villarreal (ESP)

Înainte de meciul împotriva Columbiei, „tricolorii” vor disputa primul meci de după România – Elveţia 1-0 împotriva Irlandei de Nord.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și