Închide meniul

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 23:05

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul - Rapid

Foto: Profimedia

Denis Alibec a reușit un hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor, după ce mai reușise să înscrie și în sezonul regulat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri marcate în această ediție de campionat, fiind golgheterul formației lui Gică Hagi.

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor

Denis Alibec a dat tonul în derby-ul de la Ovidiu în minutul 3, atunci când a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. A urmat o „dublă” reușită de Tudor Băluță, după care Denis Alibec l-a mai învins o dată pe Horațiu Moldovan, în minutul 45. Atacantul liderului din Liga 1 a profitat de o eroare a lui Cristi Săpunaru și a scăpat singur cu goalkeeper-ul advers.

Golgheterul „marinarilor” nu s-a oprit, iar în minutul 61 l-a învins din nou pe Moldovan, după o preluare frumoasă pe piept și un șut excelent din careu. Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri înscrise în această ediție de Liga 1.

Ce declara Denis Alibec înainte de Farul – Rapid

„Sperăm într-o nouă victorie cu Rapid, pentru că acasă am reușit să îi batem de două ori. Sperăm să facem un meci bun, pentru că avem nevoie de aceste trei puncte cu siguranţă.

Reclamă

Va fi un meci greu, ei au moral bun după cele două victorii. Au jucat foarte bine, se vede că au o echipă cu experienţă, cu calitate, dar şi noi suntem foarte puternici şi cred că putem face faţă presiunii. În toate meciurile pe care le-au jucat acasă au făcut-o foarte bine, dar noi ştim să îi contracarăm şi cu siguranţă vom face un meci mare.

Nu îmi e teamă de meciurile cu Rapid, am jucat cred că de 20 de ori cu ei, le ştiu calităţile, şi ei pe ale mele. Cu siguranţă va fi un meci frumos, aşa cum au fost toate contra Rapidului.

Când joacă pe Giuleşti, suporterii îi împing de la spate, trebuie să dea totul pe teren. Aşa cum trebuie să o facem şi noi acasă, pentru că fanii sunt alături de noi şi trebuie să mergem împreună să luăm campionatul. Noi aşa am simţit, că au fost mai grele meciurile din Giuleşti, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi trebuie să fim pregătiţi pentru orice mâine”, a declarat Denis Alibec, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și