Închide meniul

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2: „Dacă jucăm așa, nu ne poate sta nimeni în față!”

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 23:42

Reclamă
Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2: Dacă jucăm așa, nu ne poate sta nimeni în față!”

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul - Rapid 7-2

Denis Alibec / Captură Youtube

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2. Atacantul liderului din Liga 1 a reușit un hat-trick împotriva giuleștenilor și s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui rezultat, Farul a ajuns la 46 de puncte în Liga 1 și este principala favorită pentru câștigarea campionatului.

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2: „Dacă jucăm așa, nu ne poate sta nimeni în față!”

„Am început meciul foarte bine și de asta am reușit să câștigăm. I-am luat prin surprindere la primul gol. Toată săptămână nu m-am gândit deloc că voi marca. Am zis să joc dezinvolt așa cum jucam înainte, că până la urmă, trebuia să-mi iasă.

Era presiune, știam că Rapidul e o echipă foarte bună, mai ales după cele 2 meciuri câștigate. Știam că vor veni aici să lupte, dar noi am făcut un meci foarte bun. Atunci când marchezi în minutul 2, îți dă un impuls foarte bun tot meciul.

Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgheter, cel mai mult mă interesează să luăm campionatul. Avem încredere și înainte, chiar dacă am fost puțin dezamăgiți la meciul cu Sepsi. Dacă vom juca așa la toate meciurile, nu ne poate sta nimeni în față”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului dintre Farul și Rapid, potrivit digisport.ro.

Reclamă

„Nu sunt multe de spus după un asemenea scor, am controlat jocul, am dat acel gol repede și cred că toți am simțit în teren că este meciul nostru. Mă bucur că am dat și eu 2 goluri, victoria e cea mai importantă. A fost un meci extraordinar”, a declarat și Tudor Băluță.

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor

Denis Alibec a reușit un hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor, după ce mai reușise să înscrie două goluri și în sezonul regulat.

Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri marcate în această ediție de campionat, fiind golgheterul formației lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a dat tonul în derby-ul de la Ovidiu în minutul 3, atunci când a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. A urmat o „dublă” reușită de Tudor Băluță, după care Denis Alibec l-a mai învins o dată pe Horațiu Moldovan, în minutul 45. Atacantul liderului din Liga 1 a profitat de o eroare a lui Cristi Săpunaru și a scăpat singur cu goalkeeper-ul advers.

Golgheterul „marinarilor” nu s-a oprit, iar în minutul 61 l-a învins din nou pe Moldovan, după o preluare frumoasă pe piept și un șut excelent din careu. Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri înscrise în această ediție de Liga 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și