Închide meniul

Denis Alibec, încrezător după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie!”

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 22:57

Reclamă
Denis Alibec, încrezător după Farul – Universitatea Craiova 3-2: Am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie!”

Denis Alibec, încrezător după Farul - Universitatea Craiova 3-2

Denis Alibec / Captură Youtube

Denis Alibec, încrezător după Farul – Universitatea Craiova 3-2. Atacantul constănțenilor a scos în evidență reacția foarte bună pe care a avut-o echipa sa împotriva formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul este lider în Liga 1, cu 39 de puncte obținute, după 3 meciuri jucate în play-off. CFR Cluj și FCSB sunt următoarele clasate, cu 34, respectiv 33 de puncte.

Denis Alibec, încrezător după Farul – Universitatea Craiova 3-2: „Am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie!”

„Suntem foarte fericiți că am revenit de două ori, asta arată că suntem o familie. Sunt puțin supărat că am ratat penalty, dar important e să câștige echipa, nu contează cine marchează. Sper ca în următorul meci să-mi revin în fața porții. Trăiesc fotbalul foarte intens, dar colegii m-au încurajat, staff-ul m-a încurajat și le mulțumesc.

Încerc să dau totul pe teren și sunt convins că va veni și golul. Atâta timp cât suntem pe primul loc, suntem favoriți la titlu. Domnul Hagi are o vorbă: Dacă marcăm 3 goluri pe meci, câștigăm 100%”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

„O victorie foarte importantă, cred că a fost un meci extrem de plăcut cu răsturnări de situație. Ne bucurăm că am reușit să revenim de 2 ori. Din păcate am primit gol în toate meciurile din acest play-off, dar trebuie să marcăm mai mult decât adversarul. Suntem acolo sus și vom încerca să câștigăm fiecare meci”, a declarat și Ionuț Larie.

Reclamă

Gică Hagi a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali! Ce sumă ofereau turcii în schimbul „perlei” de 17 ani

Gică Hagi se pare că a refuzat o ofertă de la Beșiktaș pentru Enes Sali, puștiul minune de la Farul, în vârstă de doar 17 ani. Presa din Turcia a făcut anunțul și a dezvăluit faptul că „Regele” nu a fost de acord cu propunerea oficialilor formației de tradiție din Istanbul.

Enes Sali a impresionat în acest sezon la Farul, și a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa.

Beșiktaș a pus ochii pe Enes Sali, după cum anunță publicația fanatik.tr. Oficialii turci au fost dispuși să achite suma de 500.000 de euro pentru tânărul mijlocaș de la Farul, însă Gică Hagi a refuzat pe loc propunerea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, sursa citată mai sus a avut doar cuvinte de laudă pentru Gică Hagi, cât și pentru Enes Sali.

„Legendarul Gică Hagi, care este atât patron, cât și manager la Farul, continuă să atragă atenția cluburilor mari din Europa cu jucătorii talentați pe care îi crește la academia sa. Ultimul nume care intră pe listă este un jucător cu origini turce, Enes Sali. Chiar dacă are doar 17 ani, a reușit să-și câștige un loc important în echipa lui Hagi”, notează turcii de la fanatik.tr.

Se pare că și Sporting ar fi intrat pe fir pentru transferul lui Enes Sali. Conform prosport.ro, lusitanii i-ar fi oferit lui Gică Hagi 1 milion de euro pentru „perla” sa, însă și această ofertă a fost refuzată de „Rege”.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și