Închide meniul

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2024, 23:02

Reclamă
Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren!

Denis Alibec, enervat de Bogdan Ţîru / captura digisport.ro

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! În minutul 86 al partidei, Denis Alibec a executat o lovitură liberă foarte periculoasă, de la marginea careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a şutat pe poartă, dar balonul l-a lovit pe Bogdan Ţîru, aflat în zid. Alibec şi-a ieşit din sărite şi l-a certat pe Ţîru pe teren.

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren!

Lovitura liberă periculoasă, pe care a bătut-o Alibec, a avut loc în minutul 86. Dinamo a început foarte bine, Cîrjan deschizând scorul în minutul 4.

Ulterior, Dinamo a cedat posesia şi a preferat să se apere. După mai multe ocazii, printre care şi o bară, a lui Ciobanu, în minutul 59, constănţenii aveau să egaleze. Grigoryan a înscris după o gafă uriaşă a lui Cristi Costin.

Pe final Dinamo nu a mai contat deloc în atac, iar constănţenii au căutat golul victoriei. Denis Alibec a avut acea oportunitate foarte bună, din lovitură liberă, dar şutul lui s-a oprit în Ţîru.

Reclamă
Reclamă

Nu e prima oară când Alibec îşi ceartă un coechipier în acest sezon. Atacantul Farului l-a apostrofat şi pe colegul său din atac, Grigoryan, într-un meci cu Petrolul.

Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară

Meciul Farul Constanța – Dinamo 1-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Partida contează pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1.

Înainte de acest meci, Farul Constanța se afla pe locul 12 în clasament, cu 12 puncte după 11 partide jucate. De cealaltă parte, Dinamo era pe locul al 5-lea, cu 17 puncte. „Câinii” au urcat momentan pe locul 3 în Liga 1, cu 18 puncte. De partea cealaltă, Farul rămâne pe locul 12, cu 13 puncte, la egalitate cu Rapid. Giuleştenii vor juca însă duminică, de la ora 18:15, cu Botoşani, în deplasare.

Reclamă

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Bălașa, Marins, C. Ganea – Radaslavescu, Dican, Vînă – Rivaldinho, Alibec, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Cercel, Țîru, Dănuleasa, Aioanei, Nedelcu, N. Popescu, Casap, Doicaru, C. Stoian, A. Ciobanu, Mustacă
Antrenor: Gică Hagi

Dinamo: Golubovic – Sivis, Patriche, Licsandru, C. Costin – Olsen, Gnahore, Cîrjan – Milanov, Politic, A. Bani
Rezerve: Ailenei, A. Stoian, Pășcălău, Soro, P. Neagu, Caragea, Rotund, Mărginean
Antrenor: Zeljko Kopic

Arbitru: Adrian Cojocaru // Asistenți: Marius Badea, Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Florin Andrei // Asistent VAR: Florian Vișan
Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)

Denis Alibec, dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Ce s-a întâmplat în vestiar

Denis Alibec a făcut dezvăluiri despre conflictul cu Grigoryan după Petrolul – Farul 1-1! Atacantul echipei lui Gică Hagi a spus și ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza partidei.

Alibec și Grigoryan s-au certat în prima repriză a partidei de la Ploiești. Mai exact, în minutul 23, românul l-a certat pe jucătorul din Armenia pentru că nu i-a pasat mingea, la o fază de atac.

După meci însă, Denis Alibec a dezvăluit că și-a cerut scuze în fața colegului său și că întregul conflict s-a rezolvat la pauza meciului, la vestiare.

A fost un meci frumos, au fost ocazii. Meritam să câștigăm. Am avut o șansă foarte mare la 1-0 pentru noi. La fazele fixe sunt foarte periculoși.

Marchează mereu pe ultimele minute, nu am reușit să gestionăm bine situația. Ne-am retras putin, am făcut faulturi prostești.

Am reușit să ies sănătos de pe teren, asta este cel mai important. Sunt pregătit să joc 90 de minute.

Mă cunoașteți, sunt nervos pe teren, dau totul pentru echipa mea și sunt supărat. Mi-am cerut scuze față de el, a trecut totul la pauză. Trebuie să avem mai multă încredere în noi, putem prinde play-off-ul, ăsta e obiectivul. Dacă continuăm așa va fi foarte greu”, a spus Denis Alibec, la digisport.ro.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 5 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și