Închide meniul
Foto

Denis Alibec nu s-a putut abține! Ce a postat după ce Farul a răpus FCSB în minutele 90+5 și 90+6

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 8:32

Denis Alibec nu s-a putut abține! Ce a postat după ce Farul a răpus FCSB în minutele 90+5 și 90+6

Denis Alibec, reacţie savuroasă când a fost întrebat dacă pleacă de la Farul

Denis Alibec s-a amuzat la conferinţa de presă / Farul TV

Denis Alibec nu s-a putut abține! Atacantul de la Farul Constanța a fost în extaz după ce echipa sa a răpus FCSB în derby-ul de pe Arena Națională, cu 3-2. Trupa lui Gică Hagi a întors scorul în mod spectaculos, în minutele 90+5 și 90+6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a înscris primul gol al Farului în duelul cu roș-albaștrii, în minutul 56. Internaționalul de 32 de ani a trimis o „rachetă” din lovitură liberă, direct în vinclul porții lui Ștefan Târnovanu.

Denis Alibec nu s-a putut abține! Ce a postat după ce Farul a răpus FCSB în minutele 90+5 și 90+6

La finalul meciului, Denis Alibec, Gică Hagi și ceilalți jucători de la Farul au sărbătorit alături de suporterii veniți de la Constanța victoria răsunătoare în fața FCSB-ului.

Fotografii au surprins prin obiectiv sărbătoarea Farului (VEZI GALERIA FOTO). Denis Alibec și Gică Hagi au fost în prim-plan. Cei doi s-au ținut în brațe și s-au bucurat de succesul uriaș de pe Arena Națională, cu zâmbetele până la urechi.

Alibec nu s-a putut abține după victoria uimitoare în fața fostei sale echipe. Atacantul Farului a postat pe contul de Facebook fotografia respectivă, în care se bucură alături de „Rege”.

Reclamă

El a pus în descriere două inimi, în culorile Farului: una albă și alta albastră.

Postarea lui Denis Alibec a adunat 4.000 de aprecieri în câteva ore.

Denis Alibec, alături de Gică Hagi după FCSB - Farul 2-3
Denis Alibec, alături de Gică Hagi după FCSB – Farul 2-3 / Facebook Denis Alibec

Denis Alibec, în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3: „Nu am mai trăit așa ceva de mult timp!”

Denis Alibec a fost în al nouălea cer după FCSB – Farul 2-3. Atacantul constănțenilor a avut o nouă evoluție foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de la Farul a înscris senzațional din lovitură liberă și a fost decisiv în eliminarea lui Joyskim Dawa, din minutul 90.

La finalul partidei, Alibec a explicat că nu a mai trăit de mult timp o asemenea bucurie și i-a felicitat pe colegii săi.

„Nu-mi vine să cred că am întors meciul. După eliminarea lui Dawa, le-am spus Haideți că-i batem! De asta e frumos fotbalul și suntem bucuroși că am câștigat. De foarte mult timp n-am mai trăit așa ceva, de când eram la Astra în 2016. Nu am cuvinte. După acel 0-3 cu CFR Cluj, e bine că am avut tăria să revenim în această seară, mai ales de la 1-2. Sunt mândru de jucătorii tineri și de echipa noastră. 

Îl știu pe Târnoavnu de la națională, el pleacă la loviturile libere, așa că am dat pe colțul lui să n-o vadă. Eram într-o perioadă foarte proastă. În unele momente chiar nu mai aveam speranțe că ne putem reveni la jocul care ne-a adus aici. Dar suntem bucuroși că am câștigat și că suntem momentan pe primul loc. Dacă avem spiritul din această seară și nu cel din meciul cu CFR, cred că ne putem bate la campionat”, a declarat Denis Alibec, după FCSB – Farul 2-3.

Gică Hagi, „fermecat” total de Denis Alibec

La finalul meciului, Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec, cel despre care a spus că a decis meciul .

„Bravo lor! E o zi frumoasă din viaţa mea, mă bucur că au crezut până la final. Cred că FCSB ne-a dominat în prima repriză, au jucat şi au pasat. Mă bucur că am crezut până la final. Important e să crezi. Ştiam că Borza e în formă foarte bună, am crezut că este în formă bună şi i-am dat spaţiu şi şansă. Nu sunt supărat pe nimeni, important e că tot ce faci este să faci bine pentru echipă. Asta face parte din mentalitatea de campion, ne lipseşte acum.

Fantastic, cel mai bun de pe teren, a făcut diferenţa. Ăsta e Alibec, e un jucător bun. Şi echipa naţională are nevoie de orice jucător în formă. Pot pleca jucători, dar pot şi veni. Vom vedea. Cred că a fost cel mai spectaculos meci. Decât să pierzi 7-0, mai bine faci un meci din ăsta.  Orice victorie din această, e clar că îţi dă linişte. Le-am zis în vestiar. Felicitări pentru faptul că aţi jucat fotbal. Nu am dubii de calitatea lui Coman, important e să aibă spaţii şi să joace bine. El fotbal ştie”, a spus Gică Hagi, după FCSB – Farul 2-3.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și