Închide meniul

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul: „Am o înţelegere cu el şi cu mama lui!” Cele două variante pe care le are atacantul lui Hagi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2023, 21:23

Reclamă
Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul: „Am o înţelegere cu el şi cu mama lui! Cele două variante pe care le are atacantul lui Hagi

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul

Profimedia

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul, iar forma din acest sezon face ca şansele unui transfer să fie mari. Omul de afaceri din Constanţa, Nuredin Beinur, spune că el se va ocupa personal să îi găsească o echipă lui Alibec în Turcia sau la arabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faptul că Alibec poate pleca gratis de la Farul nu este o noutate. Chiar Hagi a recunoscut înţelegerea pe care o are cu atacantul său. Denis Alibec a marcat 14 goluri pentru Farul în acest sezon al Ligii 1. De asemenea, atacantul a marcat un gol şi în Cupa România. Cota de piaţă a lui Denis Alibec este de 900 de mii de euro.

Denis Alibec poate pleca gratis de la Farul

Am o înțelegere cu el și cu mama lui să-i găsesc un club în Turcia sau spațiul arab. Cota lui e iar în creștere, probabil că va fi vânat de mulți impresari, însă pe aceste zone și-a dorit să mă ocup eu de găsirea unor variante. Poate pleca peste hotare de la Farul fără niciun fel de pretenții financiare”, a spus omul de afaceri Nuredin Beinur la prosport.ro.

Denis Alibec, în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2

Denis Alibec a fost în al nouălea cer după Farul – Rapid 7-2. Atacantul liderului din Liga 1 a reușit un hat-trick împotriva giuleștenilor și s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale.

Grație acestui rezultat, Farul a ajuns la 46 de puncte în Liga 1 și este principala favorită pentru câștigarea campionatului.

Reclamă

„Am început meciul foarte bine și de asta am reușit să câștigăm. I-am luat prin surprindere la primul gol. Toată săptămână nu m-am gândit deloc că voi marca. Am zis să joc dezinvolt așa cum jucam înainte, că până la urmă, trebuia să-mi iasă.

Era presiune, știam că Rapidul e o echipă foarte bună, mai ales după cele 2 meciuri câștigate. Știam că vor veni aici să lupte, dar noi am făcut un meci foarte bun. Atunci când marchezi în minutul 2, îți dă un impuls foarte bun tot meciul.

Nu mă interesează lupta pentru titlul de golgheter, cel mai mult mă interesează să luăm campionatul. Avem încredere și înainte, chiar dacă am fost puțin dezamăgiți la meciul cu Sepsi. Dacă vom juca așa la toate meciurile, nu ne poate sta nimeni în față”, a declarat Denis Alibec la finalul meciului dintre Farul și Rapid, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu sunt multe de spus după un asemenea scor, am controlat jocul, am dat acel gol repede și cred că toți am simțit în teren că este meciul nostru. Mă bucur că am dat și eu 2 goluri, victoria e cea mai importantă. A fost un meci extraordinar”, a declarat și Tudor Băluță.

Denis Alibec, hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor

Denis Alibec a reușit un hat-trick de senzație în Farul – Rapid! Atacantul lui Gică Hagi a făcut un nou meci foarte bun împotriva giuleștenilor, după ce mai reușise să înscrie două goluri și în sezonul regulat.

Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri marcate în această ediție de campionat, fiind golgheterul formației lui Gică Hagi.

Denis Alibec a dat tonul în derby-ul de la Ovidiu în minutul 3, atunci când a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri. A urmat o „dublă” reușită de Tudor Băluță, după care Denis Alibec l-a mai învins o dată pe Horațiu Moldovan, în minutul 45. Atacantul liderului din Liga 1 a profitat de o eroare a lui Cristi Săpunaru și a scăpat singur cu goalkeeper-ul advers.

Golgheterul „marinarilor” nu s-a oprit, iar în minutul 61 l-a învins din nou pe Moldovan, după o preluare frumoasă pe piept și un șut excelent din careu. Astfel, Denis Alibec a ajuns la 14 goluri înscrise în această ediție de Liga 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și