Închide meniul

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la naţională! Ce spune despre primul meci din play-off: „Putem aduce titlul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 13:38

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la naţională! Ce spune despre primul meci din play-off: „Putem aduce titlul!

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la echipa naţională

Denis Alibec, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Denis Alibec, prima reacţie după convocarea la naţională

Denis Alibec a oferit prima reacţie, după ce a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024. Atacantul de la Farul susţine că totul depinde de „tricolori” pentru a obţine două victorii, în partidele cu Andorra şi Belarus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andorra – România este primul meci din preliminariile EURO 2024. Partida va fi exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45. Duelul va fi şi în format exclusiv pe AS.ro.

Denis Alibec, prima reacţie după ce a fost convocat la naţională

Denis Alibec susţine că este un aspect important pentru Farul faptul că echipa dă jucători la naţională. De asemenea, atacantul a vorbit despre partida cu Andorra, şi susţine că jucătorii lui Edi Iordănescu trebuie să intre umili pe teren, pentru a obţine cele trei puncte.

Pe de altă parte, Denis Alibec a vorbit şi despre primul meci din play-off, cu Sepsi. Atacantul susţine că trupa lui Gică Hagi are şanse la titlu, jucătorii fiind extrem de încrezători.

„Suntem pregătiți pentru acest play-off, intrăm foarte încrezători și cred că putem aduce titlul la Constanța. Dacă vom reuși să ne facem jocul pe care l-am făcut și în retur cu ei acasă, cred că vom câștiga acest meci.

Reclamă

(N.r. despre echipa naţională) Este foarte bine pentru mine, pentru clubul Farul Constanța, că avem jucători convocați la națională. Important e să mergem acolo, să jucăm foarte bine și să luăm cele 6 puncte puse în joc acum și să plecăm cu prima șansă pentru Europene. Andorra? Pe foaie este un meci ușor, dar totul depinde de noi. Dacă vom merge acolo pe vârfuri, ne vom face viața grea.

Dacă se poate, să fiu și de 10 ori (n.r. – jucătorul etapei). Important e să îmi ajut echipa, să reușesc să marchez, să dau pase de gol și cred că asta e cel mai important. Nu mă gândesc neapărat la acest lucru (n.r. – să fie golgheter), dar vă dați seama că îmi doresc.

(Reporter – Cum te-a convins Mister să îți prelungești contractul?) Nici n-am vorbit cu dânsul. Mi-a propus Zoli să prelungesc și am acceptat”, a declarat Denis Alibec, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Ionuţ Larie, înainte de Farul – Sepsi

Ionuţ Larie a prefaţat duelul din prima rundă de play-off. Fundaşul susţine că va începe un nou campionat, după ce punctele au fost înjumătăţite.

„Începe un nou mini-campionat. Un meci greu, au o echipă foarte bună. Dar, la fel ca în campionatul regular, noi sperăm să facem un joc foarte bun și să luăm punctele. Toate echipele din Liga 1 cred că pot juca la 3 zile. E un avantaj că jucăm acasă, în fața propriilor suporteri.

Trebuie să fim modești și să facem tot ce ni se spune la antrenamente. Va fi un meci dificil, dar pentru asta muncim, să câștigăm fiecare meci. Am antrenat săptămâna asta mai multe sisteme de joc, noi suntem pregătiți pentru Sepsi acum. Nu ne-a încurcat că n-am știut de la începutul săptămânii cu cine vom juca”, a declarat Ionuţ Larie, în aceeaşi conferinţă de presă.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid
Liga 1 • 15 apr., 23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului!
Liga 1 • 15 apr., 22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Rapid - Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei!
Liga 1 • 15 apr., 22:20
FOTO
Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid