Închide meniul

Denis Alibec promite victoria în Supercupa României: „Vom demonstra încă o dată că suntem cei mai buni”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2023, 21:03

Reclamă
Denis Alibec promite victoria în Supercupa României: „Vom demonstra încă o dată că suntem cei mai buni

Denis Alibec promite victoria în Supercupa României

Denis Alibec, într-un meci / Profimedia Images

Denis Alibec promite victoria în Supercupa României. Fotbalistul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a declarat, vineri seara, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va demonstra şi în Supercupa României cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe că este cea mai bună din România, la fel ca în sezonul trecut al Superligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Suntem pregătiţi pentru acest trofeu, pentru înfruntarea cu Sepsi şi sperăm să facem un meci cât mai bun. Suntem foarte încrezători după ce sezonul trecut am reuşit să câştigăm titlul, am demonstrat că suntem cei mai buni din România şi sperăm să o facem în continuare. Toţi suntem pregătiţi de luptă. Noi sperăm să câştigăm în 90 de minute, nu avem nevoie să jucăm 120 de minute. Cei de la Sepsi nu sunt favoriţi, iar lucrul acesta o să îi ajute un pic. Dar noi suntem pregătiţi pentru ei, mâine vom demonstra încă o dată că suntem cei mai buni. Cel mai frumos lucru e să ridici trofeul”, a spus el, potrivit agerpres.ro.

Denis Alibec promite victoria în Supercupa României

„Sepsi este o echipă foarte bună, a arătat asta şi în campionat. Noi am avut meciuri grele cu Sepsi. Mâine cine va fi mai în formă va câştiga. Vrem să câştigăm Supercupa pentru noi, pentru Constanţa şi pentru a ne da încredere înaintea meciului din Champions League. Pentru noi urmează nişte luni grele, pentru că vom juca pe două fronturi, campionat şi cupe europene, dar cred că ne vom descurca”, a adăugat Denis Alibec.

Atacantul a dezvăluit că are oferte de transfer, dar a subliniat că deocamdată nu se gândeşte la plecarea de la Farul Constanţa.

„Au venit oferte de transfer, dar am avut o discuţie cu domnul Hagi şi vom vedea pe parcurs ce va fi. Eu mă concentrez pe ce am de făcut aici, la Farul. Mi-am dorit să vin aici, cred că s-a văzut asta în determinarea pe care am avut-o sezonul trecut. Deocamdată nu m-am gândit la plecare, vom vedea ce va fi. Sper să fac alegerea potrivită”, a explicat Alibec.

Reclamă

Supercupa României, care va opune campioana Farul Constanţa şi câştigătoarea Cupei României, Sepsi OSK, se va disputa, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne. „I-ai lansat vreo provocare?”. Ce a răspuns

Denis Alibec a revenit din vacanţă şi a vorbit despre întâlnirea cu Kevin De Bruyne. Atacantul lui Gică Hagi de la Farul s-a relaxat la Cannes, alături de Ianis Hagi şi Tudor Băluţă. Imaginea făcută de Alibec, alături de starul lui Manchester City, s-a viralizat pe Instagram.

Alibec este fericit să s-a văzut cu starul lui Pep Guardiola care a reuşit „tripla”: Champions League, Premier League şi Cupa Angliei. S-ar putea duela şi pe teren, în cazul în care Farul ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

(Te-ai întâlnit în vacanţă cu Kevin De Bruyne, i-ai lansat vreo provocare, o confruntare în Liga Campionilor?) El este la un nivel prea mare pentru noi, ca să zic aşa. Ne-am întâlnit acolo şi a fost o bucurie pentru mine”, a dezvăluit golgheterul Farului, într-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului.

Alibec, desemnat jucătorul sezonului 2022-2023 din Liga 1

Alibec a fost desemnat jucătorul sezonului 2022-2023 din Liga 1 şi a primit premiul. Poate debuta în noul sezon cu un trofeu. Farul se duelează cu Sepsi pentru Supercupa României sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Chiar îmi era dor să revin pe teren, să îmi vad noii colegi. Suntem şi vreo 36, cred, dar este bine pentru că Mister are de unde alege. Sperăm ca şi anul acesta să fim campioni. Eu sunt gata de luptă.

Când joci cu o cupă pe masă, e un meci foarte important şi sperăm să venim cu cupa acasă. Acum este cum a vrut Mister, să jucăm la trei zile şi să demonstrăm că putem să facem lucrul acesta. Visul nostru este să ajungem în grupele Champions League. Forza Farul”, a declarat Denis Alibec.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și