Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec, pus pe fapte mari la revenirea la Farul: „Ne vom bate la primele locuri!”. Mesaj special pentru Gică Hagi

Cosmin Cioboată Publicat: 14 iulie 2022, 17:29

Denis Alibec, pus pe fapte mari la revenirea la Farul: „Ne vom bate la primele locuri!. Mesaj special pentru Gică Hagi

Denis Alibec a revenit la Farul

Denis Alibec, în timpul unui interviu la Farul / Farul TV

  • Denis Alibec, pus pe fapte la revenirea la Farul: „Ne vom bate la primele locuri!”
  • Mesajul special al atacantului pentru Gică Hagi

Denis Alibec este pus pe fapte mari odată cu revenirea la Farul, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Atacantul de 31 de ani este încrezător că formația constănțeană se va bate la primele locuri din Superliga în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a avut un mesaj special și pentru Gică Hagi, omul care l-a readus la Farul în această vară.

Denis Alibec vrea să se bată la primele locuri din Superliga după revenirea la Farul

Chiar dacă nu l-a avut ca antrenor în prima perioadă petrecută la Farul, Alibec este sigur că „Regele” îl va ajuta enorm în încercarea de a revenit la forma bună din trecut.

Reclamă

„Mă bucur că sunt sunt din nou acasă și sperăm să facem un sezon bun. Sper să am din nou un sezon foarte bun, dar nu cred că voi mai prinde un transfer așa de mare (n.r. – precum cel de la Inter) pentru că am și eu o vârstă. Dar cu siguranță voi face totul să fim acolo sus.

În primul an (n.r. – la Farul) am dat gol la debut și m-am simțit foarte bine. Erau și suporterii alături de noi și a fost ok. Larie e mai bătrân ca mine (râde), mă bucur că m-am reîntâlnit cu el. Am mulți foști colegi, mulți prieteni aici și cu siguranță vom face o figură frumoasă.

Reclamă

O să fie un campionat greu, toate echipele s-au întărit, și-au luat jucători buni, dar eu zic că vom fi în play-off cu siguranță și, de ce nu, ne vom bate la primele locuri. M-am întors acasă și sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion.

Eu nu l-am prins antrenor data trecută, dar știu cum lucrează. Știu că îi place foarte mult fotbalul, știe aproape tot despre fotbal și cu siguranță mă va ajuta, și eu pe el, să devenim buni. Chiar am avut o perioadă mai slabă în ultimii ani și mi-aș dori să revin la forma în care eram mai demult”, a spus Denis Alibec, pentu Farul TV.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a debutat la seniori în tricoul celor de la Farul, în urmă cu 14 ani. După un singur sezon, atacantul român a fost transferat la Inter Milano, în schimbul sumei de 500.000 de euro.

Alibec a revenit ulterior la Constanța, la Viitorul, în perioada 2012-2013, sub formă de împrumut de la Inter. La vremea respectivă, însă, echipa de la malul Mării nu era antrenată de Gică Hagi.

De-a lungul carierei, Alibec a mai jucat în România pentru Astra Giurgiu, FCSB și CFR Cluj.

Denis Alibec a revenit la Farul! Anunţul oficial făcut de echipa lui Gică Hagi

Denis Alibec a semnat cu Farul un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire pe încă un an.

„Atacantul Denis Alibec este de astăzi noul jucător al Farului Constanța, după ce a semnat un contract valabil pentru 1 an cu drept de prelungire pentru încă 1 an.

Născut la Mangalia, la 5 ianuarie 1991 (31 ani), Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii și Juniori de la Farul Constanța, club pentru care a și debutat în Liga 1 la 27.09.2008, într-o partidă cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Reclamă

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016. Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016″, se arată în comunicatul Farului.

Cum au reacţionat Ianis Hagi și Gică Popescu când au aflat de transferul lui Denis Alibec la Farul

La scurt timp după ce mutarea s-a oficializat, Ianis Hagi a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Fiul lui Gică Hagi este extaziat de reuşita clubului său de suflet.

Farul Constanţa e pusă pe fapte mari în această vară!„, a scris Ianis pe reţelele sociale.

Şi Gică Popescu este extrem de mulţumit de campania de transferuri. A anunţat că Gică Hagi a fost decisiv la negocierile cu Alibec şi Băluţă.

Gică Hagi a fost cel care i-a convins pe Denis Alibec şi pe Tudor Băluță să semneze cu Farul. El este un punct de referință în carierele lor, îl privesc ca pe omul care a contribuit decisiv la dezvoltarea lor profesională. Țin minte că Denis a explodat sub comanda lui Gică, la Viitorul, după ce fusese plimbat prin Italia. De Tudor nu mai zic, el a fost luat când era un copil chiar de la școala mea. Îi știe foarte bine, ei au încredere în el. Asta a contat foarte mult„, a declarat Popescu pentru prosport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024