Închide meniul

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Anunțul a fost făcut de un oficial al clubului

Alex Ioniță Publicat: 1 iulie 2023, 8:51

Reclamă
Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Anunțul a fost făcut de un oficial al clubului

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța

Denis Alibec, în timpul unui meci pentru Farul Constanța / Profimedia

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Gică Hagi se va baza pe serviciile atacantului și în sezonul viitor. Anunțul a fost făcut de Tibi Kurt, vicepreședintele „marinarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a revenit în vara trecută sub comanda lui Gică Hagi. Acesta a avut evoluții foarte bune la malul mării și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Farului, în sezonul în care echipa a câștigat titlul în Liga 1.

Denis Alibec rămâne la Farul Constanța. Gică Hagi se va baza, în continuare, pe Denis Alibec

Potrivit vicepreședintelui Tibi Kurt, Denis Alibec nu va pleca de la Farul Constanța. Contractul atacantului expiră în 2025, dar Gică Hagi a menționat că acesta va putea pleca, în cazul în care o ofertă bună va fi primită. Totuși, vicepreședintele „marinarilor” a dat asigurări că atacantul va juca și în sezonul viitor la malul mării.

„Alibec rămâne la Farul și vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 iulie va începe demolarea stadionului și sperăm ca din toamnă să înceapă construcția la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion.

Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. Noi vrem să ne batem la campionat și la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, și vom continua astfel și pe mai departe”, a spus Tibi Kurt, pentru replicaonline.ro.

Reclamă

În sezonul trecut, Denis Alibec a jucat 31 de partide pentru Farul Constanța, în care a reușit să marcheze de 14 ori. În momentul de față, atacantul de 32 de ani este cotat la un milion de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii. Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia

Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia. Jucătorii de la Pogon au reușit să marcheze în minutul 26 al partidei, după un contraatac reușit, care i-a prins pe nepregătite pe elevii lui Hagi. A marcat Marcel Wedrychowski, după un șut ușor deviat.

Farul a egalat în minutul 30, prin golul marcat de Rivaldinho. Brazilianul a primit o pasă excelentă din partea lui Enes Sali și a punctat, fără emoții, în poarta lui Dante Stipica.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul final a fost stabilit înainte de pauză, atunci când polonezii au marcat, în urma unei faze fixe. Golul a fost încasat după ce Aioani a ieșit greșit la o centrare din corner. A marcat Benedikt Zech, cu capul, în minutul 40.

A doua repriză a fost lipsită de evenimente importante, iar, în final, polonezii au reușit să își asigure victoria, fără prea mari emoții.

Gică Hagi pregăteşte un nou transfer la Farul şi a făcut deja ofertă

Gică Hagi a făcut ofertă pentru Zie Ouattara (23 de ani). Ouattara este un jucător ce a fost format de Vitoria Guimaraes, iar Hagi l-a ofertat să vină la Farul. Evaluat la 350.000 de euro, acesta a jucat în ultimul sezon la Portimonense.

Conform celor de la playsport.ro, Hagi i-a oferit un contract pe 3 ani (2 plus opţiune pentru încă unul), un salariu de 7.000 de euro pe lună, plus un bonus de 750 de euro pentru fiecare victorie, cu condiţia de a juca cel puţin 45 de minute. Mai mult, pentru a-l aduce la Farul, Hagi a fost de acord să cedeze 40 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și