Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a „revitalizat” pe Denis Alibec: „Şi eu eram ca el! Vrea să fie un câştigător!”

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 19:32

Reclamă
Gică Hagi a dezvăluit cum l-a „revitalizat pe Denis Alibec: „Şi eu eram ca el! Vrea să fie un câştigător!

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a "revitalizat" pe Denis Alibec

Denis Alibec şi Gică Hagi, la finalul unui meci/ Hepta

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a „revitalizat” pe Denis Alibec, în acest sezon de Liga 1. Managerul tehnic de la Farul a declarat că atacantul îşi doreşte să fie mereu câştigător, însă uneori se manifestă prea mult pe terenul de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a transferat pe Denis Alibec la începutul sezonului, iar atacantul a renăscut sub comanda „Regelui”. Cei doi au devenit campioni cu Farul, după un sezon de vis.

Gică Hagi a dezvăluit cum l-a „revitalizat” pe Denis Alibec

Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec. „Regele” s-a asemănat cu internaţionalul român, declarând că şi el era la fel în perioada în care era fotbalist.

De asemenea, Hagi a mai declarat că Alibec şi-a dorit să se îmbunătăţească, atunci când s-a transferat la Farul, iar „Regele” apreciază dorinţa acestuia de a face performanţă. Managerul constănţenilor a mai dezvăluit că l-a sfătuit pe atacant să se concentreze mai mult asupra lui în timpul unui meci, şi nu asupra celorlanţi adversari.

„El, când a venit, arăta bine, s-a convins de anumite lucruri. Persoana trebuie să-şi dorească, el vrea. Şi eu eram la fel ca Alibec. Îmi plac aceşti fotbalişti. Ei se manifestă uneori prea mult, i-am spus să se preocupe de el, doar la ce trebuie să facă şi atunci o să fie foarte, foarte bun.

Reclamă
Reclamă 4

Are o sămânţă foarte bună, vrea să câştige orice minge la antrenament, în meci, e puternic, tehnic. El vrea să fie un câştigător.

El trebuie să fie atent la mental, la ce trebuie să facă el. E atât de bun şi ajută atât de mult când se gândeşte doar la el, nu de ce, de ce celălalt…. E normal, eu am făcut la fel. Are spirit foarte bun”, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

Denis Alibec a făcut un sezon extrem de bun la Farul. Atacantul a marcat 14 goluri, în cele 31 de partide în care a evoluat, reuşind de asemenea să ofere şi opt assist-uri.

Reclamă

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec

Gică Hagi îl laudă pe Denis Alibec. Deşi şi-ar dori să rămână la Farul, Gică Hagi spune că îi va da drumul atacantului să plece dacă acesta va avea o ofertă foarte bună de afară.

„Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu el… Şi el, ca orice alt mare fotbalist are momentele lui, personalitatea lui şi câteodată, noi cei care venim din Constanţa ne aprindem mai mult. În sufletul lui şi în inima lui este un băiat care pune multă pasiune.

Aici am ştiut să dialogăm bine amândoi. Apreciez munca pe care o face, a venit după mine. I-am spus şi lui: ‘Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună’ şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract.

Depinde de el. Nu pot să opresc un jucător. Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. La noi în ţară doi ani doar la noi poate să joace.

După aceea, dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuzi”, a spus Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

11:55

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. Istvan Kovacs, delegat la Cehia – Turcia

11:28

Sorana Cîrstea, cel mai bine clasată româncă, în topul WTA. Simona Halep a urcat 5 locuri

11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și