Închide meniul

Denis Alibec, „săgeţi” pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0: „Asta înseamnă să joci fotbal modern!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 21:23

Denis Alibec, „săgeţi pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0: „Asta înseamnă să joci fotbal modern!

Denis Alibec e atacant la Farul

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Profimedia

Denis Alibec a lansat „săgeţi” pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0. Atacantul a marcat din nou pentru echipa lui Gică Hagi şi a lăsat de înţeles că stilul de joc e marea problemă a echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a evoluat în meciurile cu Finlanda, 1-1, şi Bosnia şi Herţegovina, 4-1, însă nu a reuşit să înscrie.

Denis Alibec, „săgeţi” pentru Edi Iordănescu după Farul Constanţa – UTA Arad 2-0

„Asta înseamnă să joci fotbal modern și cred că se vede acest lucru. De asta am venit aici, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, nu am realizat nimic deocamdată.

La națională, toată lumea dă vina pe atac că nu reușim să câștigăm meciuri, dar nu este așa! Aș vrea să avem mai multe realizări în atac, să primesc mai multe mingi”, a declarat Denis Alibec, potrivit digisport.ro.

Gică Popescu: „Fotbalul românesc este la resuscitare, în moarte clinică!”

Gică Popescu anunţă că a renunţat definitiv la lupta cu Răzvan Burleanu şi că nu îşi mai doreşte postul de preşedinte al FRF. Fostul căpitan al Barcelonei şi-a dorit să conducă fotbalul românesc în 2014, dar planul său a eşuat. Şi-a depus candidatura, însă a fost condamnat la închisoare chiar înainte de alegeri.

Reclamă

Fostul fundaş al Generaţiei de Aur a dezvăluit că nu mai are de gând să candideze, pe viitor, pentru şefia FRF. A explicat şi care sunt motivele pentru care a luat această decizie. „Nu pot să fiu eterna speranţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal”, a precizat Popescu.

”Cred că pentru fiecare jucător care a avut o activitate la echipa naţională, la un moment dat, dacă este antrenor îşi doreşte să revină pe banca echipei naţionale sau dacă este pe parte administrativă să ajungă într-o funcţie de management a federaţiei de fotbal, române, bulgare etc. Eu care am luat-o pe partea administrativă, am zis: <<măi, am făcut performanţă la nivel de echipă naţională ca jucător, haideţi să încercăm să facem performanţă şi la nivel administrativ, la Federaţia Română de Fotbal>>.

Şi atunci, făcusem o echipă extraordinară, zic eu, cu mulţi dintre colegii mei din Generaţia de Aur, cu Dani Ilie, Stelea, venise şi Chivu alături de noi. Deci, aveam un nucleu de jucători cu o motivaţie extraordinară. Era un moment de răscruce în care eu cred că puteam să punem lucrurile pe un anumit făgaş, pentru că aveam expertiză, aveam know how, aveam tot ce ne trebuia pentru a porni la un drum.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu: „Nu pot să fiu eterna speranţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal!

Bulgarii au făcut-o cu generaţia lor de aur din 1994, s-au unit, le-au dat voie. <<Daţi-I drumul!>>, cu Mihailov şi ceilalţi. Asta am încercat eu, să îi strâng pe colegi în jurul meu şi să facem această chestiune. Era un grup restrâns, care normal, din momentul în care intram acolo, încercam să îl lărgim. Mulţi dintre cei care au jucat alături de mine în generaţia 90-2000 ar fi meritat şi ar fi putut să fie în acest proiect.

Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Lucrurile au rămas acolo şi parcursul fotbalului românesc este cel pe care l-am văzut. Pentru mine acest obiectiv este închis demult, pentru că cel mai important lucru pentru a porni la acest drum este motivaţia. Iar fotbalul românesc este la resuscitare, în moarte clinică, iar pentru a-l scoate de acolo ai nevoie de foarte multă motivaţie.

Eu nu mai am motivaţia asta pentru că trebuie să mă mai gândesc şi mine, şi la copiii mei, la proiectele mele pornite în fotbal, pornite în business. Nu mai am motivaţie şi nu pot să fiu eterna speranţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal”, a declarat Gică Popescu pentru primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și