Închide meniul

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu! Atacantul Farului nu va mai evolua în acest sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2023, 16:12

Reclamă
Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu! Atacantul Farului nu va mai evolua în acest sezon

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu!

Denis Alibec, într-un meci pentru Farul / Hepta

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu. Atacantul Farului a primit două etape de suspendare. Astfel, Alibec nu va mai juca niciun meci pentru Farul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă absenţa în cele două etape, Denis Alibec a fost şi amendat cu 5.000 de lei, informează digisport.ro.

Denis Alibec şi-a primit pedeapsa după cartonaşul roşu!

Absenţa lui Alibec în ultimele două meciuri e o mare lovitură pentru Farul.

Cu toate acestea, echipa lui Gică Hagi se aştepta la acest lucru după ce vârful a fost eliminat în meciul cu Universitatea Craiova.

Pentru Farul urmează „finala campionatului”, cu FCSB.

Reclamă

Meciul este deosebit de important pentru ambele echipe. Dacă Farul va câştiga, va deveni campioana României.

Gică Hagi, despre absenţa lui Denis Alibec: „Nu e o problemă că lipseşte!”

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

Farul şi FCSB se vor duela în derby-ul care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Gică Hagi spune că faultul lui Alibec era de cartonaş galben

Gică Hagi consideră că Denis Alibec putea primi cartonaş galben pentru faultul comis în meciul cu Universitatea Craiova.

Hagi a dezvăluit faptul că a purtat o discuţie cu Denis Alibec, după meciul cu Universitatea Craiova.

Am vorbit cu el. Randamentul lui a fost foarte bun, evoluţiile lui au fost foarte bune. A făcut exces de zel. La ce cartonaşe roşii trebuiau să se dea, şi nu s-au dat, pentru faptul că l-a împins, dai roşu…fără să fie agresivitate. Mie mi se pare cam mult. Sunt meciuri cheie”, a mai spus Gică Hagi, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Hagi s-a şi enervat în conferinţa de presă că tot era întrebat de Alibec.

Reclamă

Vreți să vorbesc o oră despre subiectul ăsta? Ți-am zis toate părerile mele. Ți-am zis ce gândesc, tot, ce vrei să îți mai zic? Păi ce ți-am zis acum, înseamnă că vorbesc singur și nu mă aude nimeni”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și