Închide meniul

Denis Haruț e marea surpriză de la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: ”E o certitudine”

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2023, 8:47

Reclamă
Denis Haruț e marea surpriză de la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: ”E o certitudine”

Denis Haruț e marea surpriză de la FCSB

Denis Haruț, în tricoul FCSB / Hepta

Denis Haruț e marea surpriză de la FCSB pentru următorul sezon. Mihai Stoica îl vede ca pe o certitudine pe fotbalistul ajuns la echipă în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haruț are șanse mari să prindă mai multe minute decât anul trecut, când a jucat 966 de minute, în 16 partide, în toate competițiile. L-a convins pe Meme după partidele amicale cu Anderlecht (2-5) și PAOK (1-1).

Denis Haruț e marea surpriză de la FCSB

”O prestaţie foarte solidă a lui Haruţ în ambele meciuri. A făcut două meciuri foarte, foarte bune. Sunt jocuri de pregătire, dar cred că e o certitudine în momentul de faţă”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Fundașul cotat la 500.000 de euro ajungea la FCSB în 2021, de la Botoșani, pentru 700.000 de euro. Ajuns la 24 de ani, Denis și-a trecut în cont doar un assist pentru vicecampioni.

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! Introdus în minutul 60 al meciului amical dintre FCSB şi PAOK Salonic, fundaşul sud-african nu a reuşit să prevină reuşita echipei lui Răzvan Lucescu.

Reclamă
Reclamă 4

Ajuns cu întârziere în cantonamentul lui FCSB din Olanda, după ce a avut probleme cu viza, Ngezana a debutat în tricoul celor de la FCSB în meciul amical contra lui PAOK Salonic.

În minutul 71, noul fundaş al celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Gordeziani, iar jucătorul lui PAOK a intrat în careu şi l-a învins pe Andrei Vlad. Grecii au restabilit egalitate, după ce primul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman.

Chiar dacă a gafat la meciul de debut, Siyabonga Ngezana a primit banderola de căpitan pe finalul partidei. Adrian Şut a fost înlocuit, iar banderola a ajuns pe braţul jucătorului sud-african.

Reclamă

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și