Închide meniul

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! PAOK Salonic a marcat după o gafă a sud-africanului

Alex Masgras Publicat: 5 iulie 2023, 21:24

Reclamă
Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! PAOK Salonic a marcat după o gafă a sud-africanului

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură Antena Sport

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! Introdus în minutul 60 al meciului amical dintre FCSB şi PAOK Salonic, fundaşul sud-african nu a reuşit să prevină reuşita echipei lui Răzvan Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns cu întârziere în cantonamentul lui FCSB din Olanda, după ce a avut probleme cu viza, Ngezana a debutat în tricoul celor de la FCSB în meciul amical contra lui PAOK Salonic.

Debut cu stângul pentru Siyabonga Ngezana la FCSB! PAOK Salonic a marcat după o gafă a sud-africanului

În minutul 71, noul fundaş al celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Gordeziani, iar jucătorul lui PAOK a intrat în careu şi l-a învins pe Andrei Vlad. Grecii au restabilit egalitate, după ce primul gol al partidei a fost marcat de Florinel Coman. Vezi AICI VIDEO cu gafa lui Ngezana (26:34).

Chiar dacă a gafat la meciul de debut, Siyabonga Ngezana a primit banderola de căpitan pe finalul partidei. Adrian Şut a fost înlocuit, iar banderola a ajuns pe braţul jucătorului sud-african.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară de la Kaizer Chiefs, echipă care a primit 600.000 de euro de la vicecampioana României pentru fundaşul de 25 de ani.

Reclamă

Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB! A înscris şi în amicalul cu PAOK Salonic

Florinel Coman este cel mai în formă jucător de la FCSB! Vicecampioana României joacă al doilea amical al verii din Olanda contra echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Coman a deschis scorul în minutul 22 al partidei amicale din Olanda, cu un şut frumos, la colţul lung, din interiorul careului.

Florinel Coman rămâne şi perioada de pregătire cel mai în formă jucător al celor de la FCSB. După un final de sezon foarte bun, el a înscris şi în amicalul roş-albaştrilor cu Anderlecht, pierdut cu 2-5. Coman a înscris în ambele meciuri de pregătire ale roş-albaştrilor din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Sezonul trecut, Coman a înscris 10 goluri pentru FCSB, iar 4 dintre acestea au fost marcate în play-off.

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB

Florinel Coman este şeful din teren la FCSB! „Mbappe din România” face spectacol în cantonamentul din Olanda şi „rupe” plasele la antrenamente. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru AntenaSport, Adrian Şut a dezvăluit că atmosfera din lot este una excelentă.

Florinel Coman este liderul FCSB-ului în drumul spre titlul aşteptat din 2015. El e primul şi cu haltera în braţe, şi la fotbalul-fantezie, pe care Mihai Pintilii îl propune la FCSB. Coman e gata să-l întreacă pe Compagno la goluri marcate.

A plouat cu găleata la antrenamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii au fost împărţiţi în doua echipe, iar Alex Băluţă şi „Mbappe” Coman s-au întrecut în goluri.

„Cred că este un lider mai vocal (n.r. Florinel Coman), dar căpitanul nostru este Darius Olaru. Este normal să fie câţiva lideri, dar cred că împreună putem să facem totul.

Nu sunt bisericuţe! Am format un grup şi ne înţelegem foarte bine cu toţii. Când eşti la Steaua (n.r. FCSB) nu poţi să te gândeşti decât să câştigi titlul şi toate trofeele puse în joc„, a declarat Adrian Şut pentru AntenaSport.

„Coman e prea valoros jucător şi e normal că marchezi goluri. Dacă îl ai pe Coman în echipă, nu ai cum să nu marchezi„, spunea Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și