Închide meniul

Denis Haruț s-a întors cu „foame” de trofee la FCSB: „Vrem titlul și grupele Conference League!”. Mesaj pentru Toni Petrea

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 21:22

Denis Haruț s-a întors cu „foame de trofee la FCSB: „Vrem titlul și grupele Conference League!. Mesaj pentru Toni Petrea

Denis Haruț a revenit la FCSB după împrumutul la FC Botoșani

Denis Haruț, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

  • Denis Haruț s-a întors cu „foame” de trofee la FCSB: „Vrem titlul și grupele Conference League!”
  • Mesajul fundașului pentru Toni Petrea

Denis Haruț a revenit cu „foame” de trofee la FCSB, după împrumutul la FC Botoșani. Fundașul de 23 de ani își propune să câștige titlul alături de echipa patronată de Gigi Becali și să se califice în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haruț s-a întors la FCSB după ce în a doua jumătate a sezonului trecut a evoluat sub formă de împrumut la fosta sa echipă, FC Botoșani.

Denis Haruț s-a întors cu „foame” de trofee la FCSB

Revenit sub comanda lui Toni Petrea, Denis Haruț a dezvăluit că are planuri mari pentru stagiunea viitoare. Tânărul apărător vrea să pună umărul la cucerirea titlului în Superligă, după o așteptare de 7 ani, și la calificarea în grupele Conference League.

Reclamă

Haruț a vorbit și despre meciul amical câștigat de FCSB în fața lui CS Mioveni, scor 1-0. Ianis Stoica a marcat golul victoriei în a 3-a partidă de pregătire a vicecampioanei României.

În plus, fundașul de 23 de ani a fost întrebat și despre poziția pe care își dorește să evolueze în linia defensivă a FCSB-ului. Haruț i-a transmis un mesaj indirect lui Toni Petrea, spunând că se simte cel mai bine ca fundaș central, chiar dacă în trecut a evoluat și în banda dreapta:

Reclamă

„Cred că a fost un meci benefic, am încercat să ne facem antrenamentul, să legăm relații între noi și cred că a fost un antrenament benefic. N-au mai fost multe goluri, am urmărit și noi altceva, am încercat să vedem ce facem bine, pentru că mai e puțin și începe campionatul și trebuie să punem la punct toate aspectele. (N.r. – Despre fani) Ne bucurăm că sunt aproape de noi și sperăm să fie tot așa.

Am regăsit aceiași băieți cu determinare, același staff care m-a primit la fel de bine ca la început și o dorință de a câștiga. Obiectivul meu personal este să mă antrenez cât mai bine, iar dacă merit să joc, să prind cât mai multe minute.

Haruț, mesaj pentru Toni Petrea: „Pe postul de fundaș central mă simt cel mai bine”

Cred că sunt același Denis care a plecat. Am venit și eu cu o dorință mai mare de a mă antrena și câștiga. Da, am spus-o de atâtea ori, mă simt foarte bine acolo (n.r. – pe postul de fundaș central). Eu sunt aici să-mi fac treaba cât de bine pot și cine va trebui să aprecieze, va aprecia.

Reclamă 4 / 0/3

Vom încerca să muncim cât mai mult, să câștigăm toate meciurile și sper ca la final să fim noi învingători pentru că este o distanță destul de mare de la ultimul titlu și ne dorim foarte mult. Avem un lot numeros, un lot valoros și asta ne propunem (n.r. – să facă față meciurilor din 3 în 3 zile).

Toată lumea știe, pe plan intern ne dorim campionatul, iar pe extern să ne calificăm în grupele Conference League. (N.r. – Despre transferuri) Cine va veni va fi bine primit lângă noi ca toți ceilalți băieți. Cine vine trebuie să ajute echipa.”, a spus Denis Haruț, după FCSB – CS Mioveni 1-0.

Cotat la 1 milion de euro de transfermarkt.com, Denis Haruț a adunat 25 de meciuri în tricoul FCSB-ului. În perioada respectivă, jucătorul de 23 de ani a fost utilizat atât ca fundaș central, cât și ca fundaș dreapta.

FCSB a avut mari probleme pe postul de fundaș central în sezonul trecut. În această vară, vicecampioana s-a despărțit de Paulo Vinicius și Andrei Miron, iar în locul lor Gigi Becali i-a adus pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa.

La ora actuală, Iulian Cristea și cei doi nou-veniți sunt singurii fundași centrali de meserie din lotul FCSB-ului. Din păcate pentru clubul lui Gigi Becali, Cristea a suferit o accidentare gravă la genunchi și va sta departe de teren o lungă perioadă de timp. Din acest motiv, Toni Petrea ar putea apela și la variantele Denis Haruț sau Ovidiu Popescu, care de-a lungul carierei au mai jucat pe postul respectiv.

FCSB își va prezenta noul echipament pentru sezonul 2022/2023

În turul 2 preliminar al Conference League, FCSB va juca cu învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

Până la startul noului sezon, FCSB își va prezenta echipamentul oficial. „Roș-albaștrii” au publicat astăzi, pe rețelele sociale, un videoclip în care apar noile modele pentru stagiunea 2022/2023

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat