Închide meniul

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 16:20

Reclamă
Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor! Ce planuri are la echipa lui Zeljko Kopic

Când revine pe teren Dennis Politic la Dinamo

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor. Atacantul echipei lui Zeljko Kopic a vorbit despre următoarea stagiune și a transmis că echipa sa vrea să facă uitat sezonul care tocmai s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În stagiunea 2023/2024, Dinamo s-a salvat de la retrogradare la baraj, după ce a învins-o pe Csikszereda. Pentru noul sezon însă, Dinamo își propune calificarea în play-off.

Dennis Politic a anunțat obiectivul lui Dinamo, din sezonul viitor!

Atacantul echipei din Ștefan cel Mare a transmis că își dorește să facă un sezon bun sub comanda lui Kopic și să obțină calificarea în play-off.

Totodată, Politic a menționat faptul că jucătorii de la Dinamo nu se mai gândesc la sezonul care s-a încheiat recent. De asemenea, a dezvăluit și motivul pentru care a rămas la echipa din Ștefan cel Mare.

„Îmi doresc foarte mult să fac un sezon mai bun, atât eu cât şi echipa. Un sezon mult mai bun decât sezonul trecut. (n.r. sezonul trecut) Nu ne gândim deloc la chestia aceasta. Eu sper să nu mai trec nici eu, nici clubul prin aşa ceva, vreodată.

Reclamă
Reclamă

Am ales cu sufletul. Am ales să rămân aici pentru că m-am simţit apreciat. Este un club enorm şi m-am simţit apreciat atât de conducere cât şi de fani.

(n.r. Obiectivul este calificarea în play-off?) „Cum spune şi mister, acolo ţintim. În viaţă e bine să ţinteşti sus”, a spus Dennis Politic, potrivit orangesport.ro.

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1

Zeljko Kopic a oferit declarații despre situația de la Dinamo. Acesta a transmis că se vor mai realiza transferuri la formația din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Antrenorul lui Dinamo a oferit declarații și despre Răzvan Patriche. Căpitanul „câinilor” și-a prelungit contractul în Ștefan cel Mare, iar Kopic s-a declarat bucuros pentru acest fapt, dorindu-l în continuare pe veteranul de 38 de ani în echipa sa.

„Sunt mulţumit de lotul pe care îl am, dar desigur că încercăm să facem echipa mai puternică pe anumite poziţii. Lucrăm împreună. Avem un departament de scouting. Vorbesc cu domnul Nicolescu şi conducerea îmi urmează ideile.

n acest moment avem un mix de jucători cu calitate şi experienţă şi tineri cu mult potenţial. Ne uităm în fiecare compartiment să avem încă o opţiune. Vreau un lot competitiv în care fiecare să lupte pentru postul său.

Asta a fost foarte important pentru mine. Să fim sinceri, Patriche are 38 de ani, nu mai are potenţial pentru a fi vândut. Însă în aceste 6-7 luni am văzut câtă dorinţă şi câtă energie are, atât pe teren, cât şi în afara lui, cât de implicat a fost în toate momentele dificile. Pentru mine este unul dintre jucătorii pe care vreau să îi văd aici. Nu contează dacă va juca meci de meci, sau doar o parte din ele, dar pentru mine a fost foarte important să stea cu noi pentru un nou an. Sunt foarte fericit şi satisfăcut că echipa şi căpitanul s-au înţeles şi au semnat prelungirea cu încă un an.

Mino Sota e un mijlocaş despre care cred că are calitate, pune mult efort în joc. Din punctul meu de vedere a fost o parte importantă a celor de la Hermannstadt. Este unul dintre jucătorii pe care am pus lupa, dar nu am luat deocamdată nicio decizie”, a declarat Zeljko Kopic, conform sursei citate anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și