Închide meniul

Dennis Politic a înscris golul etapei în FC Botoşani – Dinamo! Execuţie fabuloasă cu care l-a lăsat „spectator” pe Ducan

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2023, 21:07

Reclamă
Dennis Politic a înscris golul etapei în FC Botoşani – Dinamo! Execuţie fabuloasă cu care l-a lăsat „spectator pe Ducan

Dennis Politic a înscris golul etapei în FC Botoşani - Dinamo

Dennis Politic, şut superb / Captură Digi Sport

Dennis Politic a înscris golul etapei a 20-a din Liga 1, în confruntarea FC Botoşani – Dinamo. Mijlocaşul de 23 de ani, adus de „câini” de la Cremonese, a reuşit o execuţie fabuloasă cu care a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fără victorie în ultimele 13 meciuri din campionat, Dinamo era obligată să nu piardă împotriva moldovenilor pentru a nu ajunge pe ultimul loc. Jucătorii pregătiţi de Zeljko Kopic aveau maximă nevoie de trei puncte în „derby-ul suferinţei”.

Dennis Politic a înscris golul etapei în FC Botoşani – Dinamo

Dennis Politic a „spart gheaţa” în meciul de la Botoşani cu un şut magnific. În minutul 23, a făcut un schimb de pase în viteză cu Goncalo Gregorio şi nu a stat pe gânduri. Şi-a încercat norocul de la marginea careului.

Politic a trimis perfect. A reuşit o „folha seca” şi nu i-a dat nicio şansă lui Ducan să intervină. Mingea l-a depăşit pe portarul advers şi s-a dus spre vinclu. S-a oprit în plasa laterală, portarul gazdelor fiind un simplu „spectator”.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL MARCAT DE DENNIS POLITIC

Reclamă

Dennis Politic s-a bucurat la marginea terenului şi l-a îmbrăţişat pe antrenorul grupării din Ştefan cel Mare. A fost al treilea său gol stagional. Are o cotă de piaţă de 250.000 de euro.

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo. Fostul căpitan al dinamoviştilor a spus că Ionuţ Chirilă era antrenorul perfect pentru a salva echipa.

Ionuţ Chirilă s-a autopropus la Dinamo după demisia lui Ovidiu Burcă. Mai mult, Chirilă chiar a făcut un plan pe un termen lung prin care să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a fost antrenor și este extraordinar de bun. Ar trebui ascultat. Da, fără nicio problemă. Îl văd un antrenor bun și un om de fotbal.

Eu am lucrat cu el de când m-a născut mama și știu foarte bine ce poate să facă. Dacă ar fi lăsat să lucreze și ar fi ascultat eu cred că Ionuț Chirilă ar face treabă. Nu la Dinamo neapărat, la orice echipă de Liga 1.

El are o imagine a fotbalului extraordinară. Toată lumea l-a luat în râs pentru că are felul de a se exprima și a-și etala discuțiile pe care le poartă despre fotbal. Dar fotbal știe.

Este luat la mișto, dar omul știe fotbal. Să nu uităm cine e, cu cine a stat în casă și câți fotbaliști a scos. Am fost singura echipă de juniori care au dat 5-6 jucători în Liga 1, dintre care trei au fost și pe la Campionatele Europene.

Din punctul meu de vedere a făcut treabă și trebuie ascultat și respectat. Trebuie pus într-o funcție în care să fie lăsat să facă treabă și se descurcă fără probleme„, a spus Florentin Petre la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și