Închide meniul

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo: „E luat la mişto, dar ştie fotbal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2023, 20:41

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo: „E luat la mişto, dar ştie fotbal!

"Vi s-a propus să o preluaţi pe Dinamo" Ionuţ Chirilă, răspuns ferm după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci/ Hepta

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo. Fostul căpitan al dinamoviştilor a spus că Ionuţ Chirilă era antrenorul perfect pentru a salva echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Chirilă s-a autopropus la Dinamo după demisia lui Ovidiu Burcă. Mai mult, Chirilă chiar a făcut un plan pe un termen lung prin care să ducă echipa în grupele Ligii Campionilor.

Florentin Petre l-ar fi vrut pe Ionuţ Chirilă antrenor la Dinamo

Mi-a fost antrenor și este extraordinar de bun. Ar trebui ascultat. Da, fără nicio problemă. Îl văd un antrenor bun și un om de fotbal.
Eu am lucrat cu el de când m-a născut mama și știu foarte bine ce poate să facă. Dacă ar fi lăsat să lucreze și ar fi ascultat eu cred că Ionuț Chirilă ar face treabă. Nu la Dinamo neapărat, la orice echipă de Liga 1.

El are o imagine a fotbalului extraordinară. Toată lumea l-a luat în râs pentru că are felul de a se exprima și a-și etala discuțiile pe care le poartă despre fotbal. Dar fotbal știe.
Este luat la mișto, dar omul știe fotbal. Să nu uităm cine e, cu cine a stat în casă și câți fotbaliști a scos. Am fost singura echipă de juniori care au dat 5-6 jucători în Liga 1, dintre care trei au fost și pe la Campionatele Europene.

Din punctul meu de vedere a făcut treabă și trebuie ascultat și respectat. Trebuie pus într-o funcție în care să fie lăsat să facă treabă și se descurcă fără probleme„, a spus Florentin Petre la fanatik.ro.

Reclamă

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă are un plan perfect pentru Dinamo. Antrenorul a dezvăluit cum i-ar fi putut duce pe „câini” în Champions League, în doar patru sezoane. Chirilă ştie ce trebuie să facă oficialii din Ştefan cel Mare pentru a le îndeplini visul fanilor roş-albilor.

onuţ Chirilă şi-a exprimat dorinţa de a o prelua pe Dinamo, însă oficialii din Ştefan cel Mare l-au preferat pe Zeljko Kopic. Antrenorul a dezvăluit ce plan avea pentru „câini”.

Chirilă a declarat că Dinamo se poate salva de la retrogradare, iar următorul pas este să vândă jucători pe cel puţin patru milioane de euro. De asemenea, antrenorul a declarat că în trei ani, roş-albii se vor lupta pentru primele trei locuri din Liga 1, urmând ca peste patru ani, să se califice în grupele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo se poate reechilibra până la startul playout-ului și să obțină primul loc deasupra barajului. Să nu se ascundă nimeni, ăsta e obiectivul în primul an.

În al doilea an, obiectivul e să vândă doi jucători la echipe medii din Occident pe 4 milioane de euro și să aducă doi tineri din academie, care, pe forța grupului, să se transforme din perspective în certitudini. Î

În al treilea an, să se bată la locurile 1-3 și să se califice în Conference League, iar în al patrulea an să ia titlul și să se califice în grupele Europa League sau Champions League”, a declarat Ionuţ Chirilă, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și