Închide meniul
EXCLUSIV

Dennis Politic, dezvăluiri din perioada petrecută la Manchester United! Prin ce momente dificile a trecut „eroul” lui Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2023, 18:46

Reclamă
Dennis Politic, dezvăluiri din perioada petrecută la Manchester United! Prin ce momente dificile a trecut „eroul lui Dinamo

Dennis Politic, dezvăluiri din perioada petrecută la Manchester United

Dennis Politic, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Dennis Politic, „eroul” lui Dinamo din meciul cu Botoşani, a făcut dezvăluiri din perioada petrecută la Manchester United. Mijlocaşul a dezvăluit că s-a întâlnit cu vedetele „diavolilor roşii”, printre care şi Sir Alex Ferguson.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a fost transferat de Dinamo în această vară, de la Cremonese, formaţie care în sezonul trecut a retrogradat în Serie B.

Dennis Politic, „eroul” lui Dinamo din meciul cu Botoşani, dezvăluiri din perioada petrecută la Manchester United

Eroul lui Dinamo din meciul cu Botoşani, Dennis Politic, a trăit 12 ani în Anglia. El a fost primit la academia lui Manchester United înainte să debuteze ca junior la Bolton.

Politic a dezvăluit că în perioada în care se pregătea la academia trupei de pe Old Trafford, a întâlnit mai multe legende ale clubului.

„Pe Rooney l-am întâlnit, pe Rooney şi pe Patrice Evra. Pe Sir Alex Ferguson”, a declarat Dennis Politic.

Reclamă

De asemenea, Dennis Politic a mărturisit că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Mijlocaşul a suferit o accidentare cumplită, peste care susţine că a trecut cu ajutorul familiei şi al credinţei.

„În Anglia mi-am rupt şi ligamentul de la claviculă, şi ligamentul crucial de la genunchi. Dar mulţumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine, sănătos.

Îl iubesc pe Dumnezeu. Mă rog în fiecare zi şi încerc să fiu credincios”, a mai declarat Dennis Politic.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul transferat de Ovidiu Burcă în această vară la Dinamo s-a declarat bucuros de victoria obţinută de „câini” în duelul cu Botoşani. Acesta susţine că este deja cu gândul la partida cu Voluntari, din runda următoare de Liga 1.

„Ştiam că va fi un început greu de sezon, deoarece abia am promovat din nou din Liga a 2-a şi sunt foarte fericit că sunt aici, mă înţeleg foarte bine cu toţi colegii, m-au integrat foarte bine.

(N.r. Victoria cu Botoşani) Ne bucuram că a venit în sfârşit, dar deja am trecut peste şi pregătim meciul cu Voluntari”, a mai declarat Politic, într-un interviu pentru AntenaSport.

Cornel Dinu, cucerit de Dennis Politic de la Dinamo

Cornel Dinu s-a declarat cucerit de Dennis Politic, jucător transferat de Dinamo în această vară. „Procurorul” a analizat prestaţia mijlocaşului, din meciul cu Botoşani, şi a ajuns la concluzia că acesta are calităţi deosebite, pentru nivelul Ligii 1.

„Procurorul” speră ca Dennis Politic să presteze acelaşi joc bun şi în etapele viitoare. În runda următoare de Liga 1, Dinamo se va duela cu Voluntari, în deplasare.

„Este bine că avem un Politic în ţara asta. La practic nu îl avem, la figurat îl avem pe Politic. El a demonstrat mai greu în primele trei meciuri din campionat, vine şi de afară, s-a adaptat la campionatul nostru.

Ieri a fost presa cea mai bună din distribuţia lui Dinamo. A avut câteva pătrunderi deosebite care îi arată posibilităţile. Mai mult decât atât, cred că a profitat într-o anumită măsură de aşezarea haotică a celor de la Botoşani.

Reclamă

Luaţi vă rog echipa lui Manchester, echipele englezeşti, ele antrenează la jucătorii de bază pătrunderile individuale. Ele nu pot apărea peste noapte. În cazul lui Politic, ele au fost şi favorizate de adversarii pe care i-a avut în faţă în defensivă.

Dar şi de calităţile lui incontestabile, care sper să le reconfirme în continuare”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și