Închide meniul

Dennis Politic, după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan: „Mă bucur că a intrat mingea în poartă, nu contează cine a marcat”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 23:31

Reclamă
Dennis Politic, după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan: „Mă bucur că a intrat mingea în poartă, nu contează cine a marcat

Dennis Politic, după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan

Dennis Politic, într-un meci din Liga 1 / Hepta

Iată ce a declarat Dennis Politic, după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan. Dinamo a câştigat cu 1-0 datorită autogolului din minutul 95.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Dennis Politic, după ce a provocat autogolul lui Răzvan Ducan

Am încercat să joc în față, să punem presiune pe ei. Mă bucur că a intrat mingea în poartă, nu contează cine a marcat. Atmosfera a fost senzațională. Știam ce fani are Dinamo, acum am văzut din nou. Mă bucur că ne-au susținut.

Cred că am meritat victoria și ne bucurăm că am reușit să o obținem. De acum, înapoi la muncă, pentru meciul următor.

Presiune este mereu la Dinamo și crește pe măsură ce trec meciurile și nu reușim să câștigăm meciurile”, a declarat Dennis Politic pentru digisport.ro.

Reclamă

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune.

Reclamă 4 / 0/3

Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta.

Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre.

Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Reclamă

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Răzvan Ducan, după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0: „Nu îmi găsesc cuvintele”. Cum a descris faza care a decis meciul

Răzvan Ducan, după autogolul din Dinamo – FC Botoşani 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a obţinut prima victorie din acest sezon din Liga 1, graţie autogolului din minutele de prelungiri.

Politic a trimis în faţa porţii, mingea l-a lovit pe portarul Ducan şi a intrat în poartă. Dinamo părăseşte ultima poziţie, în timp ce FC Botoşani este noua „lanternă roşie” din Liga 1.

Răzvan Ducan a vorbit la finalul partidei despre gafa care a decis soarta partidei de pe stadionul Arcul de Triumf. Portarul celor de la FC Botoşani şi-a găsit cu greu cuvintele, după eroarea din final care a costat echipa antrenată de Marius Croitoru.

„Nu îmi găsesc cuvintele. Nu pot să înţeleg cum am greşit. A luat pământul şi mi-a sărit în antebraţ, mingea s-a dus în poartă. Nu ştiu, nu am nimic de spus. E o înfrângere pe care mi-o asum. O greşeală copilărească, nu trebuia să se întâmple.

Disperată e puţin spus. Trec etapele, nu marcăm, lăum şi goluri. Azi şi greşeala mea, pe care nu pot să mi-o explic. E vina doar a jucătorilor şi atât.

M-a întrebat cum am reuşit… o minge foarte simplă. Dacă stăteam lângă bară, probabil îmi venea în braţe. Am vrut să fac mai mult decât trebuia la acea fază. Cred că un 0-0 era echitabil”, a declarat Ducan pentru sursa citată.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și