Închide meniul

Dennis Politic, nemulțumit după Dinamo – Poli Iași 0-0. Ce a spus despre criza de la echipa din Ștefan cel Mare

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 22:51

Dennis Politic, nemulțumit după Dinamo – Poli Iași 0-0. Ce a spus despre criza de la echipa din Ștefan cel Mare

Denis Politic, nemulțumit după Dinamo - Poli Iași 0-0

Dennis Politic / Hepta

Dennis Politic, nemulțumit după Dinamo – Poli Iași 0-0. Atacantul „câinilor” a vorbit despre rezultatul înregistrat împotriva formației pregătite de Leo Grozavu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Poli Iași s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Duelul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dennis Politic, nemulțumit după Dinamo – Poli Iași 0-0

„Nu suntem mulțumiți, puteam obține victoria. Dar vrem să păstrăm pozitivitatea în grup, cred că este un pas înainte după ce s-a întâmplat la Sibiu. Dar cred că putem să jucăm mai bine. A fost o echipă destul de agresivă, i-am studiat, știam că vor fi agresivi. Toate echipele joacă așa împotriva noastră, dar am avut câteva ocazii pe care nu le-am fructificat. Mă bucur totuși că nu am luat gol în seara asta.

Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult calm în fața porții. Și pe apărare și pe atac suntem cu toții responsabili. Nu are rost să ne dezamăgim, trebuie să ținem capul sus și să mergem înainte.

Ne-am reproșat că nu reușim să dăm gol, până acum ne-am luat multe, așa că trebuie să ne facem mai multe șanse și să marcăm mai mult.

Reclamă

Mai avem de muncit, dar nu consider că nu suntem pregătitți pentru Liga 1. Ne-am bătut de la egal la egal cu CFR Cluj.

Cupa a fost un obiectiv de la început, dacă este posibil chiar să o și câștigăm!”, a spus Denis Politic, potrivit digisport.ro.

Şefii lui Dinamo, anunţ despre şansele ca Ovidiu Burcă să fie înlocuit cu Ionuţ Chirilă

Acționar și administrator special la Dinamo, Andrei Nicolescu a precizat că orice fost jucător sau antrenor la Dinamo este aşteptat să ajute clubul.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt doar speculații, noi primim pe oricine care a avut istorie la Dinamo și e bine primit, dar atât. Nu e cazul să se speculeze mai departe”, a declarat Andrei Nicolescu la playsport.ro.

Conducătorul alb-roşiilor a ţinut totuşi să precizeze că, pentru moment, Ovidiu Burcă nu are postul ameninţat. Nu ar fi nicio şansă ca Ionuţ Chirilă să îi ia locul lui Burcă.

„Burcă a fost afectat de rezultatul de la Sibiu, de prestația echipei, de eventuala lui demitere, dar noi am reușit să-l echilibrăm iar el, la rându-i, a reușit să transmită acest mesaj mai departe către echipă

Mi-ar plăcea ca noi toți, cei din familia Dinamo, să considerăm toate meciurile de acum decisive”, a mai spus oficialul din Ștefan cel Mare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și