Închide meniul

Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo! Veste uriaşă pentru fanii „câinilor”

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 11:03

Reclamă
Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo! Veste uriaşă pentru fanii „câinilor

Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Dennis Politic, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo. „Câinii” au făcut anunţul oficial şi au dezvăluit că mijlocaşul va continua în Ştefan cel Mare, până în 2027.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Politic a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Dinamo, în sezonul trecut. După barajul câştigat de „câini” cu Csikszereda, au existat zvonuri conform cărora mijlocaşul ar urma să schimbe echipa, în această vară.

Dennis Politic şi-a prelungit contractul cu Dinamo

Oficialii lui Dinamo l-au convins pe Dennis Politic să continue în Ştefan cel Mare, oferindu-i un nou contract acestuia. Mijlocaşul care a trecut şi prin academia lui Manchester United va juca în tricoul alb-roşu până în 2027.

„CONTRACT PÂNĂ ÎN 2027

Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Reclamă
Reclamă 4

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United.

Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă”, a transmis Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Florentin Petre revine la Dinamo

Florentin Petre revine la Dinamo, după ce echipa lui de suflet a reuşit să se salveze de la retrogradare. Legenda „câinilor” ar fi acceptat deja propunerea primită de la conducătorii clubului din Ştefan cel Mare şi urmează să semneze contractul.

Petre tocmai a devenit liber de contract! „Piticul” a avut parte de o despărţire amiabilă uimitoare, la doar 5 zile distanţă după ce a promovat-o pe Unirea Ungheni. Ajunsă în Liga 2, trupa din Mureş a făcut oficială despărţirea de fostul idol din Ştefan cel Mare.

Potrivit gsp.ro, Florentin Petre va fi noul secund al lui Dinamo. Este prima mare lovitură a verii pe care o dau şefii grupării alb-roşii.

Zeljko Kopic va fi ajutat de Florentin Petre, după ce a avut loc o „revoluţie” în staff-ul său. Trei dintre colaboratorii croatului de sezonul trecut au fost daţi afară. Este vorba despre secunzii Iulian Mihăescu, Marijo Tot și Sorin Colceag.

Florentin Petre a mai fost secund şi în trecut la echipa cu care a obţinut cele mai importante rezultate. Ultima oară a stat pe banca lui Dinamo în 2015. În tricoul „câinilor”, Petre a jucat 259 de meciuri şi a marcat 43 de goluri. Are în palmares 3 titluri, 5 Cupe ale României şi o Supercupă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și