Închide meniul

„Depinde de Prodanca, e pretenţioasă!”. De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 22 noiembrie 2022, 11:07

„Depinde de Prodanca, e pretenţioasă!. De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

  • De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj
  • Ce a declarat Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a comentat posibila variantă ca Nicolae Stanciu să revină în Liga 1, la CFR Cluj. Fostul şef de la LPF consideră că transferul mijlocaşului depinde doar de impresara sa, Anamaria Prodan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu evoluează la Wuhan Three Towns, în prima ligă din China. Mijlocaşul s-a integrat perfect în campionatul asiatic, fiind unul dintre cei mai bun jucători. În ciuda acestui fapt, internaţionalul român este aproape de o revenire în Europa, CFR Cluj fiind cu ochii pe el.

De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

Dumitru Dragomir a oferit un verdict clar, şi a declarat că eforturile lui Neluţu Varaga nu vor conta prea mult în transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj, cea care va avea ultimul cuvânt de spus fiind Anamaria Prodan.

Reclamă

Totodată, fostul şef de la LPF consideră că salariul ar putea reprezenta un motiv pentru care Nicolae Stanciu ar putea refuza să revină în Liga 1, deorece în China câştigă 2 milioane de euro pe sezon.

„Depinde de Prodanca. Hai că v-am încurcat. Eu zic că depinde foarte mult de Prodanca, e pretenţioasă şi s-ar putea să îi încurce. De aia e impresar, ca să îl influenţeze pozitiv sau negativ.

Reclamă

Părerea mea este că CFR oricum ia campionatul, cu sau fără Stanciu. Dar este un fotbalist bun, pentru campionatul României este perfect. Poate să îi plătească CFR salariul pe cinci ani… să îi dea banii ăştia (n.r. salariul de 2 milioane de euro pe care îl are în China) în 5-6 ani. Nici 15.000 de euro nu are de unde să îi dea CFR. Înnebunesc ceilalţi din lot, îi faci praf.

Viaţa de fotbalist e scurtă, dacă nu strângi bani, mori de foame. Marii fotbalişti ai acestei ţări trăiesc dintr-o pensie de nimic. Credeţi că îl lasă Prodanca pe Stanciu să plece de la 1 milion şi jumătate de euro la 100.000?

Stanciu poate să joace la multe echipe în campionate semi-puternice, 2-3 ani o duce bine, dacă nu 4. Acum e de luat”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru PRO Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Reacție dură a Anamariei Prodan după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj.

Impresara lui Stanciu susține că nicio echipă din România nu-și poate permite salariul jucătorului său. Anamaria Prodan neagă o posibilă înțelegere între Nicolae Stanciu și Neluțu Varga.

Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-și permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării astăzi”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

În curusul zilei de luni, Neluţu Varga a dat asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Neluţu Varga a mai spus că ia în calcul să îl aducă pe Nicolae Stanciu sub formă de împrumut la CFR Cluj.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
CFR Cluj - FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off!
Liga 1 • 14 apr., 23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
"Se implică Dan Petrescu?" Francisc Dican a dat răspunsul pe loc.
Liga 1 • 13 apr., 23:03
„Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj