Închide meniul
Foto

Derby cu scandal la Cluj! Fanii lui „U” refuză să intre în stadion. Imagini uluitoare din Gruia

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 19:07

Derby cu scandal la Cluj! Fanii lui „U” refuză să intre în stadion. Imagini uluitoare din Gruia

Derby cu scandal la Cluj

Suporterii, la porțile stadionului, înainte de CFR Cluj - U Cluj / Antena Sport.

Derby cu scandal la Cluj! Fanii echipei oaspete nu doresc să intre pe arena celor de la CFR Cluj. Imaginile din Gruia sunt de-a dreptul uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre CFR și U Cluj contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului de Liga 1. Partida va începe de la ora 19:45 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Derby cu scandal la Cluj! Ce s-a întâmplat la porțile arenei din Gruia

Potrivit informațiilor obținute de Antena Sport, suporterii celor de la U Cluj nu doresc să intre pe stadionul celor de la CFR. Acest lucru este cauzat de faptul că forțele de ordine nu le permit accesul pe arenă cu fularele echipei favorite, în sectorul de tribună.

Accesul fanilor de la U Cluj cu fularele echipei favorite este permis doar în zona destinată suporterilor oaspeți. Astfel, suporterii care și-au achiziționat bilete la tribuna arenei „Dr. Constantin Rădulescu” refuză să intre pe stadion și se ceartă cu reprezentanții Jandarmeriei. (VEZI IMAGINI ULUITOARE ÎN GALERIA FOTO).

De asemenea, înainte de startul partidei au existat o serie de incidente și pe străzile orașului. Un grup de suporteri ai „feroviarilor” au dat foc unui fular al celor de la U Cluj.

Reclamă

Din cauza acestor evenimente, ultimul meci al anului pentru cele două mari rivale se anunță a fi unul incendiar, având în vedere faptul că partida are o miză mare pentru ambele formații. CFR Cluj se luptă pentru a micșora diferența față de liderul FCSB, în timp ce „șepcile roșii” vor să obțină un loc de play-off.

Apelul vehement al lui Cristi Balaj înainte de derby, după ce serviciile de securitate au intervenit de urgenţă la stadion

Cristi Balaj a făcut un apel vehement înainte de derby-ul cu U Cluj. Președintele celor de la CFR a vorbit despre posibilele incidente de la partida de pe stadionul din Gruia.

Înainte de derby-ul Clujului, Cristi Balaj a vorbit despre securitatea partidei. Deja, înainte de startul meciului, au existat o serie de incidente, iar președintele de la CFR a făcut apel la calm.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi facem apel la calm, să nu fie situaţii tensionate, să nu vină la stadion cei care nu ai bilet cumpărat. Iar în tribună îndiferent dacă e suporter al CFR sau U Cluj, să se comporte cu decenţă ca orice ardelean”, a spus Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, oficialul din Gruia a vorbit și despre Andrea Mandorlini. Potrivit lui Balaj, tehnicianul de la CFR Cluj este foarte preocupat înaintea derby-ului cu „șepcile roșii”, având în vedere faptul că „feroviarii” se află într-o criză a rezultatelor.

„Mandorlini e preocupat, nu neliniştit. E preocupat pentru că nu am câştigat în ultimele partide, e nemulţumit de zona ofensivă şi are motive din acest punct de vedere. Nu avem probleme din punct de vedere al lotului, doar cele care au fost şi meciul trecut.

Nimic diferit. De principiu avem jucători apţi şi sperăm să facem o partidă bună, o să fie un meci frumos, jucăm cu o echipă foarte bună: Ne bucurăm şi sper sa fie ambele în play-off. Important este ca acest spirit de competiţie să fie doar în ziua meciului şi să nu se depăşească anumite limite”, a mai spus oficialul de la CFR.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și