Închide meniul

Apelul vehement al lui Cristi Balaj înainte de derby, după ce serviciile de securitate au intervenit de urgenţă la stadion

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 decembrie 2023, 17:48

Apelul vehement al lui Cristi Balaj înainte de derby, după ce serviciile de securitate au intervenit de urgenţă la stadion

Cristi Balaj a făcut un apel vehement înainte de derby-ul cu U Cluj. Ce a transmis președintele celor de la CFR.

Cristi Balaj, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristi Balaj a făcut un apel vehement înainte de derby-ul cu U Cluj. Președintele celor de la CFR a vorbit despre posibilele incidente de la partida de pe stadionul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre CFR Cluj și U Cluj se va juca pe data de 21 decembrie, de la ora 19:45. Partida contează pentru etapa cu numărul 21 a sezonului și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cristi Balaj, apel vehement înainte de derby-ul cu U Cluj. Mesajul oficialului din Gruia

Înainte de derby-ul Clujului, Cristi Balaj a vorbit despre securitatea partidei. Deja, înainte de startul meciului, au existat o serie de incidente, iar președintele de la CFR a făcut apel la calm.

„Noi facem apel la calm, să nu fie situaţii tensionate, să nu vină la stadion cei care nu ai bilet cumpărat. Iar în tribună îndiferent dacă e suporter al CFR sau U Cluj, să se comporte cu decenţă ca orice ardelean”, a spus Cristi Balaj, potrivit fanatik.ro.

De asemenea, oficialul din Gruia a vorbit și despre Andrea Mandorlini. Potrivit lui Balaj, tehnicianul de la CFR Cluj este foarte preocupat înaintea derby-ului cu „șepcile roșii”, având în vedere faptul că „feroviarii” se află într-o criză a rezultatelor.

Reclamă

„Mandorlini e preocupat, nu neliniştit. E preocupat pentru că nu am câştigat în ultimele partide, e nemulţumit de zona ofensivă şi are motive din acest punct de vedere. Nu avem probleme din punct de vedere al lotului, doar cele care au fost şi meciul trecut.

Nimic diferit. De principiu avem jucători apţi şi sperăm să facem o partidă bună, o să fie un meci frumos, jucăm cu o echipă foarte bună: Ne bucurăm şi sper sa fie ambele în play-off. Important este ca acest spirit de competiţie să fie doar în ziua meciului şi să nu se depăşească anumite limite”, a mai spus oficialul de la CFR.

Alertă în Gruia, înainte de CFR Cluj – U Cluj!

Cu câteva ore înainte de fluierul de start al derby-ului oraşului, care va avea loc pe dr. Constantin Rădulescu, s-a descoperit un dispozitiv pirotehnic.

Reclamă 4 / 0/3

Reprezentanţii stadionului celor de la CFR Cluj au chemat poliţia, iar specialiştii SAS au ridicat obiectul respectiv. În cele din urmă, aceştia au constatat că era vorba despre o fumigenă de culoare vişinie, care permitea acţionarea de la distanţă.

”Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi de către reprezentantul stadionului CFR Cluj, despre faptul că în tribune a fost găsit un dispozitiv care pare a fi pirotehnic. Stadionul urma să fie verificat de specialiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, conform activităţilor organizate pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului, aceştia deplasându-se la locaţie, unde s-a constatat că respectivul dispozitiv era o fumigenă de culoare vişinie, care permitea acţionarea de la distanţă”, a transmis IPJ Cluj, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și