Închide meniul

Derby nebun între Rapid şi Petrolul! Două penalty-uri ratate în prima repriză de pe Arena Naţională!

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 20:04

Derby nebun între Rapid şi Petrolul! Două penalty-uri ratate în prima repriză de pe Arena Naţională!

Derby nebun între Rapid şi Petrolul

Alex Ioniţă, în timpul unei partide/ Hepta

Derby nebun între Rapid şi Petrolul! Sebastian Colţescu a dictat trei lovituri de la punctul cu var, dintre care două au fost ratate de către Alex Ioniţă, pentru giuleşteni, şi Jair, pentru ploieşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid şi Petrolul se întâlnesc în derby-ul etapei 20 din Liga 1. Cele două formaţii ţintesc victoria, pentru a urca în clasamentul Ligii 1.

Derby nebun între Rapid şi Petrolul! Două penalty-uri ratate în prima repriză de pe Arena Naţională

În minutul 9, Marko Dugandzic a deschis scorul dintr-un penalty comis de Irobiso. Atacantul a marcat fără emoţii, şi i-a adus pe giuleşteni în avantaj repede în meci.

Ulterior, Alex Ioniţă a avut şansa de a majora diferenţa pentru trupa lui Adi Mutu. Sebastian Colţescu a dictat din nou penalty, după un fault comis de Mathaus. Execuţia mijlocaşul giuleştenilor a fost apărată de portarul Leitner.

La câteva minute după ratarea lui Alex Ioniţă, Jair a avut şansa de a egala! Mijlocaşul Petrolului a ratat execuţia de la punctul cu var, dictată de Sebastian Colţescu după ce a consultat arbitrajul video.

Reclamă

Rapid ţinteşte victoria, pentru a depăşi seria de 3 partide fără victorie. Cu un succes, giuleştenii lui Adrian Mutu pot reveni pe podiumul Ligii 1, cel puţin până la partida FCSB-ului de mâine. De cealaltă parte, Petrolul poate reveni pe loc de play-off în cazul unei victorii.

Spectacol total înaintea derby-ului Rapid – Petrolul! Fanii ploieşteni au încins atmosfera încă din Gara de Nord

Fanii au încins derby-ul “de foc” dintre Rapid şi Petrolul. Încă din gară, ploieştenii au aprins torţe şi au început scandările, pentru a-şi încuraja favoriţii.

Fanii trupei lui Nae Constantin au făcut deplasarea în număr mare pentru a-şi încuraja favoriţii în derby-ul cu Rapid. Ploieştenii au încins atmosfera încă de când au ajuns în Gara de Nord, acolo unde au aprins torţe pe peron.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii au venit echipaţi pentru partida “de foc” care se va disputa pe Arena Naţională, în compania trupei lui Adrian Mutu. În drum către stadion, fanii “şi-au făcut încălzirea” şi au început scandările.

În meciul din tur, ploieştenii s-au impus cu 1-0, graţie golului marcat de Gicu Grozav. Partida de pe Arena Naţională se anunţă una încinsă, giuleştenii fiind fără victorie de trei runde, iar trupa lui Nae Constantin vrea să continue forma bună, înregistrând o singură înfrângere în ultimele cinci runde.

“Au fugit cu toţii, aţi mai pomenit aşa ceva?”. Dezastru la Ploieşti înaintea derby-ului Rapid – Petrolul

Trei dintre cei mai importanţi oameni din conducerea clubului şi-au luat vacanţă şi au lăsat haos în urma lor. De club se mai ocupă în acest moment doar directorul sportiv al clubului, Claudiu Tudor.

Fostul jucător al “lupilor” nu îşi explică de ce Octavian Grigore, Costel Lazăr și Mihai Constantinescu şi-au luat concediu într-un astfel de moment. Petrolul îşi joacă una dintre ultimele cărţi pentru prezenţa în play-off.

„Președintele clubului, vicepreședintele Petrolului și directorul de marketing sunt toți în concediu. Au fugit cu toții! Ați mai pomenit așa ceva? Dacă așa se conduce un club, este foarte urât din partea lor. Am rămas singur la Petrolul, tocmai acum când se apropie derby-ul cu Rapid”, a declarat Claudiu Tudor pentru prosport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și