Închide meniul

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 august 2022, 14:57

Derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova va fi arbitrat de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs va arbitra și la Cupa Mondială din 2022

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova, care va avea loc, duminică, de la ora 21.30, în etapa a patra din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Radu Petrescu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac. Observator va fi Corneliu Fecioru.

Istvan Kovacs va arbitra derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Arbitrii celorlalte partide de duminică, din Superliga:

Sepsi OSK – UTA Arad, ora 16.00 – Arbitri: George Vidican – Alexandru Cerei, Adrian Vornicu – Mariana Cristina Trandafir, Camera VAR: Horaţiu Feşnic, Alexandru Vodă

Chindia Târgovişte – CFR Cluj, ora 18.30 – Arbitri: Iulian Călin – George Neacşu, Romică Bîrdeş – Marcel Bîrsan, Camera VAR: Ovidiu Haţegan, Gabriel Stroe

Reclamă

Adrian Mititelu, obiectiv incredibil impus la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a impus un obiectiv incredibil la FC U Craiova 1948 în acest sezon. Formația sa trebuie să termine deasupra rivalei locale, Universitatea Craiova.

„Eu am rivalitate cu CSU. Vreau să am o echipă mai bună decât CSU. Vă spun adevărul, eu am un război cu cei de la Craiova. Obiectivul nostru e să terminăm peste CSU anul acesta”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

În stagiunea precedentă, prima în care FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova s-au duelat în Liga 1, echipa lui Adrian Mitielu a terminat pe locul 10 în play-out, în timp ce cea a lui Mihai Rotaru a ocupat ultima poziție de pe podium, în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a câștigat ambele derby-uri cu FC U Craiova 1948, cu același scor, 2-0.

Adrian Mititelu: „Rotaru m-a băgat în pușcărie!”

Adrian Mititelu a continuat cu atacurile şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru.

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Adrian Mititelu.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și