Închide meniul

„Zero creier!” Octavian Popescu, replică acidă pentru un fan în miez de noapte! Comentariul care l-a scos din sărite

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2023, 9:01

Reclamă
„Zero creier! Octavian Popescu, replică acidă pentru un fan în miez de noapte! Comentariul care l-a scos din sărite

Gigi Becali, verdict despre Octavian Popescu, după FCSB - Petrolul 1-0

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Octavian Popescu a oferit o replică acidă pentru un fan, în miez de noapte. „Perla” lui Gigi Becali de la FCSB s-a contrat cu un suporter al celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu traversează o formă oscilantă în acest sezon, la FCSB. Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit să marcheze doar trei goluri, în cele 20 de meciuri bifate în tricoul roş-albastru.

Octavian Popescu, replică acidă pentru un fan în miez de noapte

Octavian Popescu s-a alăturat Threads, cea mai nouă platformă de social-media. După miezul nopţii, în jurul orei 02:00, mijlocaşul roş-albaştrilor a postat o fotografie, î n care era afişat în sala de forţă.

La scurt timp după postarea fotografiei, un fan al celor de la CSA Steaua i-a lăsat un comentariu acid lui Octavian Popescu: „Născut și crescut în spiritul FCSB, mereu pe locul 2! Voi nu sunteți STEAUA!”, a notat fanul, în secţiunea de comentarii.

Octavian Popescu nu s-a putut abţine şi i-a oferit imediat replica suporterului stelist: „Zero creier”, a notat „perla” lui Gigi Becali.

Reclamă

Octavian Popescu este activ pe noua reţea socială şi interacţionează des cu fanii, prin intermediul comentariilor. „Bravo Tavi, ești fotbalistul meu preferat, te urmăresc de când ai șutat ca Neymar”, i-a transmis un suporter mijlocaşului, făcând trimitere la unul dintre primele sale interviuri, în care a declarat că îl urmăreşte pe starul brazilian.

Octavian Popescu a apreciat comentariul primit, şi i-a răspuns de asemenea fanului său: „Mersi, frăţior”, a notat mijlocaşul de la FCSB.

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

”Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și