Închide meniul

„Destul!” Comunicat dur emis de Dinamo, după fazele controversate din meciul cu Sepsi: „Domnule Vassaras, ce se întâmplă?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 decembrie 2023, 20:48

„Destul! Comunicat dur emis de Dinamo, după fazele controversate din meciul cu Sepsi: „Domnule Vassaras, ce se întâmplă?

Comunicat dur emis de Dinamo, după fazele controversate din meciul cu Sepsi

Duel în partida dintre Sepsi şi Dinamo/ Hepta

Dinamo a emis un comunicat dur, după fazele controversate de arbitraj din înfrângerea cu Sepsi. „Câinii” au lansat un atac asupra Comisiei Centrale de Arbitraj, şi cer ca preşedintele CCA, Kyros Vassaras, să răspundă după ultimul meci al alb-roşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a învins-o cu 2-1 pe Dinamo, în ultima etapă de Liga 1. „Câinii” au avut două penalty-uri neacordate, în prima repriză, iar după meci au lansat mai multe atacuri la adresa arbitrajului. „Vor să retrogradeze Dinamo”, a fost mesajul transmis de Andrei Nicolescu.

Comunicat dur emis de Dinamo, după fazele controversate din meciul cu Sepsi

Dinamo a ieşit la atac, după ce nu a primit două penalty-uri în înfrângerea cu Sepsi. „Câinii” au emis un comunicat pe reţelele oficiale de socializare, unde au menţionat că vor depune memoriu la CCA, în urma partidei cu covăsnenii.

În acelaşi comunicat, oficialii din Ştefan cel Mare menţionează că în ciuda jocului slab prestat de echipă, vor ca Dinamo să aibă parte de un arbitraj corect, pentru a se putea bate pentru salvarea de la retrogradare.

„DESTUL! (…) Încă jucăm slab. Înscriem revoltător de rar. Vom juca mai bine. Vom înscrie mai des. Inclusiv din penalty, atunci când vom primi regulamentar acest drept. Nu cerem ajutorul nimănui. Doar să fim lăsați să ne apărăm șansele, să ne câștigăm meciurile cu propriile forțe și cu un ARBITRAJ CORECT.

Reclamă

La meciul de ieri, la faza din minutul 21, am auzit un comentariu TV de un subiectivism monumental: ‘Patriche a intrat cu capul în antebrațul lui Ninaj!’ Așa se descrie, mai nou, o lovitură cu cotul?! Sunt arbitrii din camera VAR influențați de comentariile live?! Exclus, teoretic. Dar, practic?

Domnule Vassaras, onorată Comisie Centrală, stimați arbitri români, va asigurăm că ne vom apăra drepturile riguros, transparent și vehement. La fiecare meci și la fiecare fază!

Noi, ‘ăștia noi de la Dinamo’, care, se pare, nu suntem conectați la rețelele de influență, avem alte mijloace: sunt conectați la decență, la lege, la regulamente, la bun simț. Și le vom folosi pe toate. Nu vom fi victimele de serviciu ale incompetenței sau ale jocurilor de culise.

Reclamă 4 / 0/3

Domnule Vassaras, onorată Comisie Centrală, stimați arbitri români, ARBITRATI-NE CORECT! Domnule Vassaras, ce credeți că se întâmplă în lumea civilizată, europeană, normală la cap, când un Președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor primește un memoriu de la o echipă?

Probabil nu aveți idee. Vă ajutăm noi: RĂSPUNDE! Cu stimă și cu încredere că, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, DINAMO VA FI ARBITRATĂ CORECT”, au transmis „câinii”, pe Facebook.

Andrei Nicolescu a pus „tunurile” pe arbitri

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri la finalul meciului Sepsi – Dinamo, scor 2-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Dinamoviştii au arătat cu degetul brigada condusă de Radu Petrescu şi acuză că a fost viciere de rezultat.

„Mă frustrează atitudinea domnilor arbitri. Se fac de râs, își fac de râs meseria. Noi avem slăbiciunile noastre, dar am avut două penalty-uri la VAR.

E frustrant și e o rușine ce s-a întâmplat. Mesajul meu e: ’Domnilor arbitri, stați liniștit, că echipa asta Dinamo, pe care vreți să o retrogradați, are sânge în instalație și se va salva’.

Ne dorim să primim ce ni se cuvine. Dați-ne ce ni se cuvine. Domnilor arbitri, meseria e a voastră și trebuie să o respectați. Primul penalty e cel puțin indubitabil.

Noi suntem luați la și alții. Nu se mai analizează atent, pentru că suntem luați la și alții. Nu se poate să tratați unele echipe preferențial, iar pe alții astfel. Am tot încercat să nu vorbesc despre asta, am spus că nu face bine competiției. Dar e foarte frustrant pentru noi, pentru fani, pentru jucători, pentru toată comunitatea fotbalistică din România

Reclamă

Trebuie să fim în aceeași categorie cu restul echipelor. Dacă în continuare vom fi frustrați pe faze de arbitraj, stați liniștiți, pentru că Dinamo nu retrogradează anul ăsta„, a spus Nicolescu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și