Închide meniul

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri: „Staţi liniştiţi că Dinamo nu retrogradează!”. Acuzaţii dure!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2023, 22:40

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile pe arbitri: „Staţi liniştiţi că Dinamo nu retrogradează!. Acuzaţii dure!

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus "tunurile" pe arbitri

Fazele controversate din Sepsi - Dinamo 2-1 / Captură Orange Sport

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri la finalul meciului Sepsi – Dinamo, scor 2-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Dinamoviştii au arătat cu degetul brigada condusă de Radu Petrescu şi acuză că a fost viciere de rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost două faze controversate în timpul partidei de la Sfântu Gheorghe. De fiecare dată a fost vorba de intervenţii în careu ale lui Branislav Ninaj. „Câinii” sunt convinşi că trebuiau să primească penalty atât în minutul 21, cât şi în minutul 41.

Andrei Nicolescu şi Ricardo Grigore au pus „tunurile” pe arbitri

Administratorul special al lui Dinamo acuză jocuri de culise şi e convins că se încearcă retrogradarea lui Dinamo. Alb-roşiii sunt fără victorie de 12 etape şi sunt pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1.

Mă frustrează atitudinea domnilor arbitri. Se fac de râs, își fac de râs meseria. Noi avem slăbiciunile noastre, dar am avut două penalty-uri la VAR.

E frustrant și e o rușine ce s-a întâmplat. Mesajul meu e: ’Domnilor arbitri, stați liniștit, că echipa asta Dinamo, pe care vreți să o retrogradați, are sânge în instalație și se va salva’.

Reclamă

Ne dorim să primim ce ni se cuvine. Dați-ne ce ni se cuvine. Domnilor arbitri, meseria e a voastră și trebuie să o respectați. Primul penalty e cel puțin indubitabil.

Noi suntem luați la și alții. Nu se mai analizează atent, pentru că suntem luați la și alții. Nu se poate să tratați unele echipe preferențial, iar pe alții astfel. Am tot încercat să nu vorbesc despre asta, am spus că nu face bine competiției. Dar e foarte frustrant pentru noi, pentru fani, pentru jucători, pentru toată comunitatea fotbalistică din România

Trebuie să fim în aceeași categorie cu restul echipelor. Dacă în continuare vom fi frustrați pe faze de arbitraj, stați liniștiți, pentru că Dinamo nu retrogradează anul ăsta„, a spus Nicolescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Titular la Dinamo pentru prima dată după patru luni, Ricardo Grigore a răbufnit la adresa arbitrilor. Nu îşi explică de ce Radu Petrescu nu a acordat niciun penalty.

Important e că am jucat, mă bucur pentru asta, dar din păcate nu am reuşit să scoatem punct. Deşi am avut o oportunitate mare. E frustrare, şi la Patriche… şi un om dacă îl iei de pe stradă cred că ar acorda penalty. Dar ce să facem? Trebuie să mergem mai departe.

Nu m-am dus cu Ştefănescu, am crezut că este ofsaid, dar nu trebuia să mă opresc. Din păcate pentru noi a avut o execuţie extraordinară.

Nu vreau să-mi caut scuze, trebuie să fiu pregătit când intru. Asta este treaba, când decide antrenorul trebuie să joc. Zic eu că nu am făcut un joc atât de rău, în prima repriză am schimbat puţin şi construcţia, trebuia să ne adaptăm la condiţiile de joc, la ce ne-a cerut Mister.

Ne-a dat nişte idei de joc, puţină încredere, dar e greu să vorbim acum de o schimbare majoră„, a declarat şi Ricardo Grigore.

Dinamo, al 12-lea meci consecutiv fără victorie în Liga 1

Sepsi OSK a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

Sepsi a condus cu 2-0 la pauză, după „dubla” reuşită de Marius Ştefănescu, în minutele 11 şi 31. Bucureştenii au început bine repriza secundă, reducând din diferenţă prin Lamine Ghezali, în minutul 51. Gazdele au ratat prin Safranko (min. 69), iar Dinamo a trecut pe lângă gol în minutul 73, la ocazia lui Goncalo Gregorio. Până la final echipa lui Bernd Storck a tremurat pentru cele trei puncte, însă Dinamo nu a reuşit să mai schimbe tabela de marcaj şi meciul s-a încheiat cu victoria covăsnenilor, scor 2-1.

Reclamă

În clasament, Sepsi se află pe locul 10, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo rămâne pe penultimul loc al ierarhiei Superligii, 15, cu doar 10 puncte adunate.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Kecskes, Oteliţă – Alimi – R. Varga (Damaşcan 63), J. Rodriguez, C. Matei (N. Păun 90+2), M. Ştefănescu (Kallaku 81) – Safranko (Rondon 81). ANTRENOR: Bernd Storck

DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, R. Grigore (C. Costin 73) – Moura, Bani (Politic 46), Ilic, Iglesias, Amzăr – Ghezali, Hakim Abdallah (Goncalo Gregorio 46). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: M. Ştefănescu 45+1, D. Ciobotariu 68

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mihai Marius Marica – Florin Andrei

Arbitri VAR: Marian Barbu – Doru Claudiu Lucaciu

Observator: Eduard Dumitrescu

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și