Închide meniul

Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Alexandru Albu la Rapid: „Am primit o notificare”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 12:56

Reclamă
Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Alexandru Albu la Rapid: „Am primit o notificare

Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Alexandru Albu la Rapid

Alexandru Albu şi Andrei Borza, în club - Colaj Facebook

Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Alexandru Albu la Rapid au fost oferite de agentul jucătorului, Mihai Stan. Fotbalistul de 30 de ani a fost trimis să se antreneze cu juniorii, alături de Andrei Borza, după escapada de la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Albu, urmează o serie de discuţii cu Daniel Niculae. Amenda pe care ar urma să o primească cei doi jucători ar fi de 10.000 de euro.

Detalii de ultimă oră despre situaţia lui Alexandru Albu la Rapid

„După această întâmplare, Alex a primit o notificare din partea clubului cum că trebuie să se prezinte la echipa de juniori, asta a fost singura comunicare din partea clubului Rapid. Dar astăzi Alex tocmai a fost sunat de Daniel Niculae și vor avea o întâlnire în jur de ora 3-4, mai mult nu vă pot spune, pentru că n-avem nimic concret, nimic oficial.

Ieri a avut zi liberă, astăzi se va antrena cu echipa de juniori. (n.r. – nici vorbă, momentan, de nicio amendă?) Nu am nimic oficial. În afară de faptul că trebuie să fie prezent la echipa de juniori, nu avem nimic concret. Vom vedea ce se va întâmpla azi, după discuția cu Daniel Niculae”, a declarat Mihai Stan, citat de fanatik.ro.

Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa

Albu şi Borza au scăpat „ieftin”. Amândoi vor fi lăsaţi în afara lotului la meciul cu UTA, care va fi miercuri, de la ora 21:00. Totuşi, pe partea financiară, vor pierde 10.000 de euro.

Prin urmare, Alexandru Albu şi Andrei Borza vor putea juca în ultimele două meciuri din sezonul regulat al Ligii 1. Giuleştenii se vor duela în deplasare cu Universitatea Craiova şi pe teren propriu cu FCSB.

Reclamă

Albu şi Borza au fost titulari incontestabili la Rapid în această ediţie de camăpionat. Mijlocaşul defensiv a jucat în 25 de partide din Liga 1. Fundaşul stânga de 18 ani, transferat cu 800.000 de euro de la Viitorul lui Gică Hagi, a evoluat în 19 meciuri din campionat şi a oferit o pasă decisivă. El rezovă şi problema jucătorului U21.

„Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un președinte, avem un antrenor și ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acționari„, declarase Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și