Închide meniul

Detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo: „Domnul Badea ţine pe loc asta”

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iulie 2023, 21:53

Reclamă
Detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo: Domnul Badea ţine pe loc asta”

Detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, bucurându-se după un gol cu FC Argeş / Hepta

Daniel Şendre, fost membru în departamentul de comunicare al DDB, a dat detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şendre susţine că planul de organizare al lui Dinamo nu a fost aprobat până acum pentru că Nicolae Badea şi Diego Fabbrini au depus contestaţii.

Detalii despre ultima amânare a planului de organizare a lui Dinamo

Despre insolvență, contestațiile sunt din partea domnului Badea și din partea lui Fabbrini. Acestea sunt amânările. În rest, toți creditorii au fost de acord. Contestațiile sunt mai mult de legea în sine. La amânare, contribuie unul dintre acționari.

Nu înțeleg de ce doamna judecător nu îl cheamă pe domnul Badea să îl întrebe de ce ține pe loc asta. Suporterii au renunțat la ceea ce prevedea al doilea plan. Acționarii care nu își făceau treaba urmau să fie îndepărtați ostil.

Suporterii au renunțat, și-au deschis brațele larg către noii acționari, la fel și Răzvan Zăvăleanu. Oamenii ăștia, în urma acestui plan, vor primi un club cu doar două milioane de euro, în loc de opt milioane, cu un lot de jucători, cu brand, cu o istorie uriașă și cu baza de la Săftica, în valoare de 3-4 milioane.

Reclamă

Se va aproba al treilea plan. Pe 13, este un nou termen. Dacă nu se aprobă acum, se aproba în toamnă. Se va aproba, pentru că nu sunt probleme legale”, a declarat Daniel Șendre, pentru digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou: „Parcă se vrea amânarea permanentă”

Răzvan Zăvăleanu a reacţionat, după ce planul de reorganizare a lui Dinamo a fost amânat din nou. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis pe 19 iunie să amâne din nou aprobarea planului de reorganizare, iar reacţia lui Zăvăleanu nu a întârziat să apară.

Decizia de a amâna aprobarea planului de reorganizare a fost luată după ce echipa Dinamo din liga a patra şi avocatul lui Diego Fabbrini au invocat excepţia de neconstituţionalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Parcă se vrea amânarea permanentă. Acum, avocata lui Fabbrini a cerut să se sesizeze Curtea Constituțională. S-a dat termen până vineri. E ilogic.

O modificare de plan este doar un bonus pentru acționari. E foarte adevărat că e vorba de câteva milioane de euro. Totuși, e vorba de un bonus. Nu ar avea de că să fie respins. Dar și în perspectiva cea mai neagră în care va fi respins definitiv, acționarii trebuie să respecte planul existent.

Eu m-aș fi așteptat ca toți cei care gravitează în jurul lui Dinamo să aibă același obiectiv. Să salvăm echipa și toți să tragă la aceeași căruță”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Victor Becali a răbufnit când a fost întrebat ce planuri are Cristi Borcea la Dinamo

Borcea a fost acuzat că ar încerca să se întoarcă la club într-un moment în care Dinamo şi-ar fi rezolvat problemele financiare. Victor Becali asigură că nu se pune problema de aşa ceva!

Dacă și la Dinamo se simte mirosul banilor, atunci înseamnă că poate nu înțelegem nimic din fotbal. Ce miros de bani la Dinamo? Situația este foarte grea! Oamenii s-au înhămat la un lucru destul de complicat, dar că simți mirosul banilor la Dinamo este așa, amuzant.

Borcea a greșit că s-a dus la meci (n.r. cu FC Argeș). El a mers însă cu sufletul, să se bucure. Nu avea niciun gând să se întoarcă la Dinamo, asta vă spun cu siguranță. Este normal să fie deranjat (n.r. Borcea, de reacția conducătorilor și fanilor). De când Dinamo a pierdut campionatul cu Urziceni, el mai doarme noaptea doar cu pastile”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și