Închide meniul

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman. Le-a cerut antrenorilor să schimbe un jucător de la FCSB. Ce s-a întâmplat

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 8:46

Reclamă
Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman. Le-a cerut antrenorilor să schimbe un jucător de la FCSB. Ce s-a întâmplat

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci al FCSB - Hepta

O dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman a fost făcută de un membru al staff-ului liderului FCSB, în urma discuţiilor apărute după declaraţiile făcute de Gigi Becali. Patronul a anunţat că „Mbappe” i-ar fi ransmis că „nu a avut soluţii” în timpul unui meci, făcând referire la faptul că nu este ajutat de colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar faptul că Florinel şi-a permis o astfel de remarcă nu ar fi singura mare problemă a vestiarului roş-albaştrilor. Conform gsp.ro, atacantul venit la FCSB în 2017 ar fi cerut înlocuirea unui coleg, chiar în timpul unui meci.

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman. Le-a cerut antrenorilor să schimbe un jucător de la FCSB

Andrea Compagno a fost cel pe care Coman l-ar fi cerut „afară”, la pauza unui meci, mesajul clar fiind îndreptat chiar către antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Aceştia nu au ascultat însă de jucător şi atacantul a apărut pe teren şi după pauză.

Totuşi, Compagno a fost înlocuit pe parcursul reprizei secunde, dar după ce antrenorii lui Gigi Becali au primit ordinul de la patron.

Florinel Coman a marcat 4 goluri şi a oferit 6 assist-uri, în cele 13 meciuri adunate în Liga 1 în acest sezon. Jucătorul cotat la 4 milioane de euro şi-a trecut în cont un gol şi în calificările Conference League.

Reclamă

Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid

Florinel Coman a reacţionat în scandalul provocat de Gigi Becali după derby-ul cu Rapid. Patronul de la FCSB a spus că Florinel Coman i-a transmis după derby-ul pierdut de FCSB pe Arena Naţională, scor 1-2, că nu a avut cui să-i paseze şi de aceea a ţinut mult de minge.

Răspunsul lui Florinel Coman a venit prin vocea lui Mihai Stoica. Acesta a citit mesajul pe care i l-a dat „Mbappe de România”, în care neagă faptul că s-ar fi plâns la Becali. Mai mult, Mihai Stoica spune că Florinel Coman este un om de vestiar şi că marţi le va explica şi colegilor în vestiar care a fost discuţia cu patronul.

”Nu a fost discuţia asta. Eu am avut o discuţie cu Gigi Becali. Eu i-am spus că nu avea soluţii. Coman i-a spus lui Gigi: ”În careu încercam să mă eliberez, ca să dau la poartă”. Exact astea sunt cuvintele lui. Coman e un coleg excepţional. În viaţa lui Coman nu a spus că nu are cu cine să joace. Alţii au spus: `Nu pot să joc cu puşcăria aia…`. Coman nu. E un băiat extraordinar, de vestiar. Astăzi am vorbit cu el. Mâine o să vorbească şi cu băieţii. Gigi a interpretat aşa, dar nu au fost cuvintele lui Coman. Exact asta i-a spus.

Reclamă 4 / 0/3

Uite ce scrie aici: ”Eu nu i-am spus niciodată aşa ceva lui nea Gigi, că n-aveam soluţii. Eu i-am spus că driblam în careu, pentru că îmi căutam soluţii să şutez. Deci, nici vorbă despre aşa ceva. Nu vor apărea discuţii în vestiarul nostru, pentru că este vorba despre Coman. Nu se pune problema. Noi când avem ceva de discutat, îi chemăm pe Coman şi Olaru. De program sau diverse alte lucruri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai Vezi toate știrile
Citește și